意見反饋
義工

產前產後 今日: 5|主題: 240698

我想聽下你地意見

別墅

國民生產總值:911

我想聽下你地意見

其實使唔使買學行車比bb學行, 有朋友話唔好買, bb會坐到O形腳, 我想聽下你地意見

水晶宮

國民生產總值:65447

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 我想聽下你地意見

我自己就覺得學行車就唔係真係學到行啦....只不過係d湊bb既人..要做家務果陣..如果bb未訓就放bb落去..唔使驚佢跌落床(識轉身既bb)..但大個d都可以唔使坐架啦...因為個bb會爬出黎...=.="我個女細個就係咁...佢只係坐晌架車到係咁"young"...都唔係行...反而之後佢無坐...就係咁推住張"圓chair"係咁行...行行下自己放手咁就識行咯...不過妳自己認為咯...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

禁止訪問

國民生產總值:20403

大宅

國民生產總值:1438

bb六個月時去健康院檢查,姑娘話而家唔建議媽媽用學行車,因為並不能幫助bb行路,反而影響bb的腳部發育!
如果係方便照顧,我就覺得網床或高椅會好些!

男爵府

國民生產總值:8393

學行車完全唔能夠幫到BB學行,因為學行係要用大腿肌肉,而學行車係用小腿肌肉,我有個朋友個仔就係坐學行車,到適行的時候行得好唔穩陣,成日都跌,中中吓咁。反而我覺得網床好d。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.