意見反饋
義工
跳至
[屯門區] 大家有冇返過拔臣幼稚園 Playgroup?

大宅

國民生產總值:1490

大家有冇返過拔臣幼稚園 Playgroup?

佢地一星期返2日or 3日,宜家小朋友2 years old, 唔知好唔好呢?

大宅

國民生產總值:2398

Re: 大家有冇返過拔臣幼稚園 Playgroup?

我幫囡囡報了一三五下午班, 9月開學.

大宅

國民生產總值:1637

我都報咗二四 ,又係九月開學,未知好吾好.
專營外貿出口日本、韓國及歐美嬰幼兒童服裝.

http://moon.shopping.ttyy.hk/

別墅

國民生產總值:1074

我個仔都是報了一三五下午班, 9月開學. 還是最後名額的一位
跟你囡囡同一班.

sophyma 寫道:
我幫囡囡報了一三五下午班, 9月開學.
:

珍珠宮

國民生產總值:35322

醒目開學勳章

噢....我b無咁好彩,家下仲係響 waiting list 樹咋,要你地開晒學先知有無吉位!  

但聽聞呢間既口碑唔錯

複式洋房

國民生產總值:417

畀面勳章

我個仔都報咗一三五上午班,星期六家長日

男爵府

國民生產總值:9149

畀面勳章

我囝囝都報咗一三五上午班呀,星期六見

大宅

國民生產總值:1637

個個都係一三五喎,我報果時都浄返最後一個名額
專營外貿出口日本、韓國及歐美嬰幼兒童服裝.

http://moon.shopping.ttyy.hk/

男爵府

國民生產總值:6495

QQueenie

拔臣幾好架

我仔上年都讀過, 因為今年俾佢返幼兒中心, 我先唔讀.
QQueenie 寫道:
佢地一星期返2日or 3日,宜家小朋友2 years old, 唔知好唔好呢?

大宅

國民生產總值:3420

我囝囝報咗2及4上午班呀,星期六家長會見

珍珠宮

醒目開學勳章

好野! 拔臣剛剛 call 我,我b終於 wait 倒啦,星期六見la!

別墅

那你小朋友讀那一班呀
ho_mama 寫道:
好野! 拔臣剛剛 call 我,我b終於 wait 倒啦,星期六見la!

別墅

CHERRY, DENISE:

星期六你們都可以出席家長會真好 我要返工, 不可再請假, 所以爸爸會跟軒軒參加 :-( :-(

大宅

國民生產總值:1422

我囝囝係星期一三五(上午班), 好心急下個星期一跟佢一齊返學

男爵府

國民生產總值:7028

我囡囡都報左返星期二及四...好快就返學啦

珍珠宮

醒目開學勳章

HINONG 寫道:
那你小朋友讀那一班呀

HINONG:

我b讀一三五下晝班,你b呢? :mrgreen:

咦....唔g係咪咩班聽日都係同一時間家長會既呢? 10:30am-11:30am? ?-( ?-(

別墅

Ho-mama:

我囝囝都是一, 三, 五下午班

全部都是同一個時間開家長會呀.
不過, 我要返工, 爸爸會參加.

珍珠宮

醒目開學勳章

HINONG:

咦...咁橋!  咁等我聽日留意下邊個b叫 HINONG 先!

我聽日都係請假咋,下星期都會請半日假黎陪太子讀書! :mrgreen: :mrgreen:

別墅

下星期我都想陪他一起返, 始終都是第一天返嗎.. 我個他叫軒軒. 跟爸爸都是朦豬眼 95% 一樣就是他們.
ho_mama 寫道:
HINONG:

咦...咁橋!  咁等我聽日留意下邊個b叫 HINONG 先!

我聽日都係請假咋,下星期都會請半日假黎陪太子讀書! :mrgreen: :mrgreen:

大宅

國民生產總值:3443

我個女上年返左一年, 返上午星期二, 四, 今年上k1, 劉老師很好人, 小朋友都開心, 唔貴, 很值得返的

12345678910... 15
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.