跳至
[2004年或之前] 大家有無去bb展呀

首頁

尾頁

大宅

大家有無去bb展呀

我今朝一早10點就入場,剪了蘋果日報coupon可以平5蚊入場,仲有初生bb尿片換,正啊!我仲入了很多會,拎了好多贈品,好開心啊.我都是第一次去,好彩有個有經驗的friend帶住我,教我做定d個人資料貼紙去,唔駛到時填得咁辛苦,貼上去就得. 你地又有咩收獲呀????

子爵府

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 大家有無去bb展呀

我無去呀, 一來怕多人, 二來d friend 話初頭有左去黎都唔係太有用, 入會網上入都得所以留返下年先去啦.

子爵府

無去到呀, 一來都未係咁定, 唔想行咁多囉, 諗住出年先

大宅

wa~行bb展行到好累...行到最後舍盤骨都好痛...不過拎左好多sample~~最低係拎左12條輕鬆穿比個仔~~kakaa 奶粉又好多,糊仔啦,手巾啦~口水肩啦~鈣片啦~沖涼瘦啦~洗頭水啦(大人既)~仲有d玩具仔~~拎到我老公傻~~kakaa~不過真係好多人~~大肚婆要小心~~~

大宅

我打算星期一放工先去, 去逛一逛, 好似話星期一免費入場喎, 係咪架??

洋房

我星期六下午去, 好多人呀, 都係拿左d贈品同入會咁o羅, 嬰兒用品無買到, 太早喇, 而且身邊既朋友又可能會送, 所以只係買左几樽紐西蘭蜜糖, 平d麻!

bilo,

蘋果日報上星期五廣告上有張coupon, 拿著coupon星期一可以免費入場,你有無keep呀?

複式洋房

我好想去呀!
不過我不停流啡,
所以我俾禁止出門~~
我好想去啊~~~ :-(

賞 賜 的 是 耶 和 華 . 收 取 的 也 是 耶 和 華 。 耶 和 華 的 名 是 應 當 稱 頌 的 。  約 伯 記 1:21  

大宅

長今姑娘 寫道:
bilo,

蘋果日報上星期五廣告上有張coupon, 拿著coupon星期一可以免費入場,你有無keep呀?

我見唔到有coupon呀, o係邊版架??

公爵府

lettie625
唔緊要啦. 我都無去. 我朋友去完, 都話唔係平好多. 下次啦.

複式洋房

如果BK年尾辨一個就好啦..
到時可以去睇下丫嘛~
而家要等出年了...

emeraldlam 寫道:
lettie625
唔緊要啦. 我都無去. 我朋友去完, 都話唔係平好多. 下次啦.

賞 賜 的 是 耶 和 華 . 收 取 的 也 是 耶 和 華 。 耶 和 華 的 名 是 應 當 稱 頌 的 。  約 伯 記 1:21  

首頁

尾頁

跳至