跳至
[2006年] BB展

首頁

尾頁

洋房

BB展

今日去
HELLO, 我叫寶兒呀...01/12/2003出世. 呢個係我細老俊華...12/10/2006出世(我地兩個都係廣華FANS)

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: BB展

我都有去買nuk,真是比外面平, 仲買了d 棉花tim.

等待驗證會員

係呀!聽啲人話上年嚟排隊都成個鐘,所以我都冇買到,但坦白講啲細小的配件都係平幾蚊,所以我都係留番係護協買算了!

大宅

我星期日早上去無咩人, 唔駛排隊. 仲攞咗兩包pampers 36片裝的尿片

別墅

嘩, 我星期6去, 排隊排到荒 ....
好似行花市咁...太多人, 係中間位就行到...根本入唔到去睇...辛苦死!
d野都唔係平好多...總之周圍都要排隊!
出年都係咪攪我!!

大宅

我都有去買NUK。我買左奶樽消毒煲 (附送奶樽夾)$339,奶咀奶樽刷1套$9.6,250ml 奶樽 3個$72,125ml 奶樽 1個$23.3,奶樽清潔液450ml 孖裝$56,嬰兒床墊$72!

我都係最後一日先去買,比錢排幾分鐘便可!

子爵府

畀面勳章

我又係星期日早上去同拎左2包pampers 36片尿片..
LB 寫道:
我星期日早上去無咩人, 唔駛排隊. 仲攞咗兩包pampers 36片裝的尿片

大宅

2019新春慶豚圓

我就買咗AVENT奶樽消毒器($500送兩個大樽), 廿八坊($2080), 仲有NUK的濕紙巾($330, 1箱)同埋一D雜貨, 不過NUK淨係排隊俾錢都要成粒鐘, 所以無咩時間行其他野, 我都唔知PAMPERS有尿片攞添.
http://albums.vitapixel.com.hk/200709/heison/cover.html

首頁

尾頁

跳至