跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

Re: 幫下我呀....

我之前都唸住買網床ga..不過人地話好危險,好易反...又吾係好想買.... 但係我又唸,吾買比佢...平時放佢係邊呀?就咁放佢係地度好似吾係好安全咁

複式洋房

B桐豬之媽咪:
就咁睇相都好難睇得細定大,但就咁看都唔係好細張,同我個B個張差不多,最多細少少,咁點解你當初唔買張大少少呀!!
一起你用住先啦,你起埋可以用多佢五個月到,因為你女女都仲細,得個二個幾月,仲有排先識得自己坐!!到時真係唔得先買LO,咁咪唔會浪費,起埋都用到半年呀嗎~~~
冇計架啦,到時唯由張張old既收埋佢,又或者留返比你下一個啦~~~ 咁咪唔會浪費lo
有時買野唔好為左平而buy,應該而安全為首選!!

大宅

BABALALA 寫道:
我之前都唸住買網床ga..不過人地話好危險,好易反...又吾係好想買.... 但係我又唸,吾買比佢...平時放佢係邊呀?就咁放佢係地度好似吾係好安全咁

咁你而家有冇買到呀...乜會反ga咩...
余小豬媽媽話八佰伴個張只有2個碌固定....
而且仲有得定住佢....所以會好安全wo....
我而家都仲考慮緊買唔買好....

複式洋房

我自覺網床真係好有用!!危險我唔係好覺,因為我買chicco個張佢個輛個到有個lock制架!!安全好多唔怕反!!!

大宅

新任媽媽

你都講得好arm...不過而家chicco係八佰伴做緊特價..
兩層網床原價$1899..而家特價$1199....
我驚到時真係要買個陣冇咁便呀....

伯爵府

B桐豬之媽咪 寫道:

咁你而家有冇買到呀...乜會反ga咩...
余小豬媽媽話八佰伴個張只有2個碌固定....
而且仲有得定住佢....所以會好安全wo....
我而家都仲考慮緊買唔買好....

我聽有d人講話試過反lor...如果佢側埋一邊..吾balance咪有可能會lor...吾通工人吾做野,淨係睇住佢咩...而家佢又識反身wo,就咁放佢係床到好危險lor...

伯爵府

新任媽媽 寫道:

我自覺網床真係好有用!!危險我唔係好覺,因為我買chicco個張佢個輛個到有個lock制架!!安全好多唔怕反!!!

咁等我搵日去試下先,因我無睇過呀??

伯爵府

新任媽媽~~您開始緊您ge悠長假期la???

伯爵府

B桐豬之媽咪 寫道:
新任媽媽

你都講得好arm...不過而家chicco係八佰伴做緊特價..

平咁多呀??

大宅

[quote]
新任媽媽 寫道:

咁等我搵日去試下先,因我無睇過呀??[/quote]

係呀你去睇下呀...我都唸住聽日大埋BB去睇...起碼可以比佢訓落去,,,睇下會點..好唔好....

複式洋房

B桐豬之媽咪 寫道:
新任媽媽

咁不如你現家去買左佢啦,真係好低架,我個時有九折都要1千5百幾元呀!!!因為個張chicco真係好好架,又安全可以lock住個輛,又(禁)用喎,現在都好新淨喎!! 我個仔係張網床到"走"都好安全,同埋你現在買左都可以唔用住架嗎,因為佢可以接得埋,接埋左真係好少野,好像一個袋咁,你想下,買張床可以不用送貨,你諗下幾好收藏!!!

伯爵府

新任媽媽 寫道:
咁不如你現家去買左佢啦,真係好低架,我個時有九折都要1千5百幾元呀!!!因為個張chicco真係好好架,又安全可以lock住個輛,又(禁)用喎,現在都好新淨喎!! 我個仔係張網床到"走"都好安全,同埋你現在買左都可以唔用住架嗎,因為佢可以接得埋,接埋左真係好少野,好像一個袋咁,你想下,買張床可以不用送貨,你諗下幾好收藏!!!

細到可吾可以"咩"去旅行呀??輕嗎??係咪可以當床咁訓的??

複式洋房

如果你地想看,可以看看我個b個網頁內第十個用內的第二頁
!!http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album4&mid=102691&folderid=578960&page=2
以上先下都可以!!!

大宅

新任媽咪

係la...真係好抵呀....我都唸住聽日大埋阿b去睇多次...
如果ok ge...就即刻買ga la....
余小豬媽媽都買左la....

大宅

係la....bala....
佢係旅行網床咁lor...都幾靚ga.....
我早排去睇過...不過個陣個特價arm arm完左..
點知而家咁快又做....我聽日都去睇多次...
如果arm就買ga la....

伯爵府

咁仟零又真係幾抵ge.... :-P

複式洋房

去旅行可想都可以既!!對一張床來說,都唔算好重,都可以過得去,因為佢始終都係鐵喎~~~~~
係呀!係可以當床訓架!你去個仔個網頁個到看看呀!有個張床既相呀!!
係呀!!返7日大假呀,八號x求個日先同屋企人楂車返深圳玩來,今日先返macau,同bb玩得好開心呀,明天我仲去hk shooping呀!!不過係自已一個人呀.....冇人陪呀!!!!
so poor~~~~ :-( :-( :-( :-(

伯爵府

不過我都有好多野要帶呀..如果得我同個仔去,,,,我唸未必會帶LU...反正都有地方訓GE....不過如果帶左張床.....夜晚可以比62,99同佢訓丫MA.....

咁您吾去TRAVEL ...去幾天都好呀....當係行下都吾錯...明天您去BB展呀??

大宅

係呀....我17號都過呀...仲乜自己一個去呀...
你有野想買定係想行下ja...

複式洋房

B桐豬之媽咪
如果仲有,你咪買定放係屋企lo,你個女現在個張床末用到真係唔岩用,個時先拿出來用都得~~~!!因為我個仔好多野都用chicco架,個sales都同我好熟了,個張床個價錢真係最低架啦~~上年做特價都係這個價錢,所以一定唔會買貴!!!香港都係這個價格!!!
你個女好得意呀!!網頁上個個係咪你呀!??真係靚靚媽咪,個女好似你呀!!!!!

首頁
12345...6

尾頁

跳至