跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 幫下我呀....

B桐豬之媽咪 寫道:
新任媽媽
工人湊lor.....我比較懶..
要我一日24小時care個bb我唔得ga.....

bala
佢都係...不過讀六校.....佢11月中都生ga la...

係呀....做存識媽媽仲辛苦過做野GA

伯爵府

B桐豬之媽咪 寫道:

bala
佢都係...不過讀六校.....佢11月中都生ga la...

咁我唸我吾識佢LU

大宅

BABALALA 寫道:
[quote]
B桐豬之媽咪 寫道:
係呀....雖然唔知你係邊個...但係你細過我竟然早結婚過我..
生bb又早過我......

CLICK您睇下認吾認得我??[/quote]

你個樣好熟..不過咁耐都唔係好記得lu....
你老公係葡國人黎ga???咁個仔仔咪mix lor...
好正呀.....

伯爵府

我都好想做野,充實下呀...就算有工人,我都吾可以出街,好慘呀 :-(

伯爵府

B桐豬之媽咪 寫道:
你個樣好熟..不過咁耐都唔係好記得lu....
你老公係葡國人黎ga???咁個仔仔咪mix lor...
好正呀.....

我以前同孖玲牛牛佢地同班GA...
係,佢係葡國人.但您吾覺我個仔似中國人GA咩??吾好提,我會好傷心 :-(

大宅

係呀...我都好耐冇見過佢地la...咁你真係好細個呀....
咁細個做媽咪咪好辛苦lor...我今年23我都覺得早左d....
唔係呀..都有d似外國ga....
點解唔可以出街呀?咁咪仲慘過坐監...

伯爵府

我都好想做野,充實下呀...就算有工人,我都吾可以出街,好慘呀 :-(

考返個車牌,咪可以周街去囉~

伯爵府

佢地仲讀緊書呀....

都辛苦GA,,又成日吾開心,好掛住歌時自由自在,仲好掛住讀書時TIM :-(

因為我仲未裝CAM呀...我吾放心工人同佢2個呀...聽得太多工人打BB LA...不過如果佢打我個仔,我實10倍還返比佢

伯爵府

pinkylee 寫道:
[quote]

考返個車牌,咪可以周街去囉~ [/quote]

CHECK 左PM未呀....C野...周圍走 :tongue:

伯爵府

神出鬼沒的PINKY 而家係7月呀...

複式洋房

w~~~ah~~~~ 個個媽咪都生得咁禁青~~

babalala :
做咩唔做野呀?!!女人唔可以唔做野個喎,就算自己個老公幾有錢都係,做女人一定要有自己既事業架!!!!!
B桐豬之媽咪:
你做咩架???

大宅

咁又係...所以我個工人都係99介紹ge...
咁就冇咁擔心lor....做咩咁早結婚呀...咁細個...
梗係玩多幾年先la....

伯爵府

bala~

答在你啦~

伯爵府

老公成日嚇我話買架核突車比我,所以我吾想考呀,未有BB前明明係BENZ跑離GA MA :-( :-( :-( :-( :-( :-( 而家咩都無LA,我就用CHEAP野,個仔就用靚野,不過我都有同佢講,您買架核突車比我吾緊要呀,我會周圍搵您D朋友,車您去街,您樣衰JA MA

伯爵府

神出鬼沒的PINKY 而家係7月呀...

伯爵府

新任媽媽 寫道:
w~~~ah~~~~ 個個媽咪都生得咁禁青~~

babalala :
做咩唔做野呀?!!女人唔可以唔做野個喎,就算自己個老公幾有錢都係,做女人一定要有自己既事業架!!!!!
B桐豬之媽咪:
你做咩架???

我都係咁唸,不過老公吾中2呢,或者等BB大個我會讀書..學下野咁LOR,雖然我好懶,但有時都好想做野
:-( :-(

複式洋房

就算有車都冇地返去啦,macau來來去去都係去個d地方,悶到死,有時楂架車出街都唔知去邊去!!!!!

伯爵府

B桐豬之媽咪 寫道:
咁又係...所以我個工人都係99介紹ge...
咁就冇咁擔心lor....做咩咁早結婚呀...咁細個...
梗係玩多幾年先la....

之前我呀MA都有介紹個比我,係佢個朋友個女離GA...大6人來GA..不過我覺得太熟LA,而且$2600..仲要比埋交通錢,我覺得吾洗請個無証GA LOR,所以見都無見呀....

伯爵府

新任媽媽 寫道:
就算有車都冇地返去啦,macau來來去去都係去個d地方,悶到死,有時楂架車出街都唔知去邊去!!!!!

係LA...真係好悶

伯爵府

[quote]
新任媽媽 寫道:

係LA...真係好悶 [/quote]

首頁

尾頁

跳至