跳至

首頁

尾頁

子爵府

FItti 新出濕紙巾,我覺得幾好喎.....

係會展買左5包 $40
一包 $8 有40張
係淡淡既爽身粉味。
我係會展除左拎SAMPLE 外,就係買左濕紙巾啦

大宅

Re: FItti 新出濕紙巾,我覺得幾好喎.....

$8有40張, 好抵bor. 等我星期一都去買d試下先

大宅

我冇買fitti,買咗nuk,8包﹝10張/ 包﹞$35。我不嬲用開,平時要$20/ 3包。

公爵府

畀面勳章

有d咩sample?? 多唔多??
我都無乜野想買, 唔知去唔去行下好
goofyszesze 寫道:
係會展買左5包 $40
一包 $8 有40張
係淡淡既爽身粉味。
我係會展除左拎SAMPLE 外,就係買左濕紙巾啦

侯爵府

fitti隻濕紙巾係ok好用ga,質地算厚身
吉仔成日做pomo ga~~$6.9/40片
所以我尋日冇去會展buy ar
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

子爵府

lingha
個sales 同我講係新上市,出面未有得買架喎。

大宅

lingha

係!!!我今日去買先,試下好唔好用。

侯爵府

lingha

你買嗰隻係咪以下呢隻包庄?我呢包喺吉仔買ga。

~我對寶貝~

子爵府

lingha
係呀一模一樣。
我比個sales 昆左添
咁吉仔唔特價幾錢呢?
不過fitti 濕紙巾又真係幾好用喎。

我尋日係會展諗住臨走買fisher-price 個格三合一車仔$399八五折($339.5)(可坐可學行有音樂有玩具)點之走個陣已經無貨 :-(
咁我就上網睇下反斗城有無啦,又有喎都係八五折。
好彩唔使抬餐死
所以你地買野要諗清楚抵唔抵先好買呀

別墅

我都認為要諗清諗楚, 千祈唔好一窩風咁見人買自已又買, 其實有好多東西都是同出面一樣價錢, 會場內做得promote的, 好多時出面都有做, 為咩要拎到成隻野咁喎!
尤其pampers個booth, 有尿片買, 話$400可以送貨, 其實即是ParkNShop黎, 價錢同出面超巿一樣, 平時滿$400都有送貨服務啦, 我唔明有咩jetso, 只是多送一包濕紙巾啫, Mannings 同 Watson's 做特價仲平過佢啦, 各位媽記住要保持清醒, 唔好畀環境影響, 傻咗咁買嘢呀!

不過我覺得最抵是'思詩樂'的紗巾, $20/包, 一包5條, 真是超抵, 我轉頭想再買已賣晒, 不過佢哋話會再返貨.

侯爵府

lingha
係呀一模一樣。
咁吉仔唔特價幾錢呢?

吉仔唔特价就$9.9/包~~
不過其實$8/包都好抵了
即80片先$16,johnson 80片最平
都要$19.9
~我對寶貝~

男爵府

lingha 寫道:
[quote]
lingha
係呀一模一樣。
咁吉仔唔特價幾錢呢?

都要$19.9 [/quote]

lingha,吉仔係咪即係吉x島呀?? btw,點解你咁勁可以攞到咁多samples嘅?我聽日afternoon去行下,你有冇乜嘢tips可以過兩招??

侯爵府

pwypaulina 寫道:
lingha,吉仔係咪即係吉x島呀?? btw,點解你咁勁可以攞到咁多samples嘅?我聽日afternoon去行下,你有冇乜嘢tips可以過兩招??

係ar,吉仔==>吉之島^^
因為我有2本優惠小冊子,咁我幫老公入埋會,所以d sample
咪双倍law
~我對寶貝~

男爵府

lingha:小冊子係咪要入場券送家?

侯爵府

TSZYUI 寫道:
lingha:小冊子係咪要入場券送家?

yes ar
~我對寶貝~

大宅

lingha 寫道:
[quote]
lingha
係呀一模一樣。
咁吉仔唔特價幾錢呢?

都要$19.9 [/quote]

sa,
我今日買了一箱fitti 濕紙巾,我叫送多一包試用裝尿片比我。因為今日我都係用free ticket入去,所以都係無小冊子。

首頁

尾頁

跳至