意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 141|主題: 122889

[手機] N73 出咗未呢?

民房

國民生產總值:66

N73 出咗未呢?

出咗未呢 ?How Much ?

別墅

國民生產總值:510

Re: N73 出

先達 $3800

大宅

國民生產總值:3749

行貨聽聞今個or下個星期尾正式推出。
nokia今個星期四有個n73既手機派對。

大宅

國民生產總值:1717

smartone has to pay $300 deposit for order one.

民房

國民生產總值:21

水貨出左

別墅

國民生產總值:719

dear all,

請問有冇人買左呀? 因我買左, 但我對前面個鏡頭有d疑問呀? 唔知有冇人幫到我呢?

感激萬分!
靖靖已經七歲半啦...佢好似我細個咁, 成日都好痴媽咪! :)

侯爵府

國民生產總值:23142

venus-mama,

你有乜野疑問呀? 我見部機白色好靚靚wor. 而家諗緊出佢定sharp sx633

別墅

國民生產總值:719

MomMom,
我買左部白色我本人feel 好靚, 但d同事就係度彈3彈4....但我都話知佢地.

但問題係部機用左一個星期都唔夠已經成日hand住, 個鏡頭影相的output 唔係話真係 special good, 影 video 既 output 比 N70差, 自拍鏡頭比相像中 '削'output 有好多彷似雪花同紅點的物體. 好唔開心呀.:-(

係呢度post係睇下有冇人買左, 睇下佢地用緊時有冇一樣既問題. 我一直都用緊 sharp SX313 都影得好過佢呀. sharp sx633 .....唉!我今日先睇到, 但我都買左n73啦! 算啦! 如果,你要買n73,我諗你都係去比較下好d啦!

MomMom 寫道:
venus-mama,

你有乜野疑問呀? 我見部機白色好靚靚wor. 而家諗緊出佢定sharp sx633
靖靖已經七歲半啦...佢好似我細個咁, 成日都好痴媽咪! :)

侯爵府

國民生產總值:23142

venus-mama,

:-( :-( 咁慘慘呀,我都覺得白色靚,佢有呢個水準(講個樣),已經係nokia既突破 .hang 機呢個問題已聽人講過,原來係真架,你拎返去nokia 投訢啦

至於畫質,我係街試過,影相出黎好靚架wor 但梗係5夠sx633靚啦.

我已出左sx633啦 但而家覺得唯一problem 係個鈴聲好細聲,成日miss call. 

如果n73,你用落真係好5掂,trade左去啦,nokia D 機好好價架

大宅

國民生產總值:3543

個人黎講唔多中意n73~:p 不過要買都係等遲d,睇下d人用成點先決定買唔買^^
[size=x-small]囡囡9:57pm  出世~重5lbs13

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.