義工
[2006年] 有無媽咪去完會展?

民房

國民生產總值:50

有無媽咪去完會展?

我星期一先有時間同老公去,有無媽咪可以分享一下優惠? :lol:

大宅

國民生產總值:3235

Re: 有無媽咪去完會展?

去完bb展報告
huggies/pampers都唔平
pampers $110包, 滿400定5伕送fisherprice玩具
huggies $89包, 滿2箱送一包片

combi玩具7折, 好多玩具

fisherprice有折, 不過好少玩具...

chuchu不是7折, 只是member價,
但有少少亞b哥比member價平

思詩樂同平時上網訂差唔多價, 係多d贈品

nuk應該幾平, 因為大排長龍, 不過我無用開無行埋去睇

睡安寶, 清涼果隻, $299買一送一
睡安豬, $179.X

Chickeeduck 睡袋 $140, 衫仔就唔多, 出面3折仲多款

仲有好多其他野, 不過自己無用過, 無仔細睇~

仲有~
10:00前到, 買飛大排長龍~
13:00走,都仲係要排

仲有~
10:00好似無咩人,但明明好多人排隊買飛
11:00開始多人
11:30開始迫人
13:00走時開始好迫人

[/url]

大宅

國民生產總值:4042

I went to the show by 3:00 and spend more than 30 mins to buy a ticket. Too many people, I amost spend all the time in the show but still cannot see in details.

Joyss

別墅

國民生產總值:918

Luckily, I had 2 coupons before, so don't have to spend any time on the queue.

大宅

國民生產總值:2969

我星期六10:30去到, 要排成20分鐘先入到場 , combi 果隻light & sound 冇晒lo :-(
nuk 果度我覺得佢地d濕紙巾幾扺, $330一箱有20包重有得送貨, 但真係太多人排啦, 最後都放棄咗

民房

國民生產總值:22

hoheima, 我都係星期六10點幾到, combi果隻light & sound一早就無晒, 但是下午又返左貨喎, 我走果陣仲有好多呀!

大宅

國民生產總值:2969

LB媽 寫道:
hoheima, 我都係星期六10點幾到, combi果隻light & sound一早就無晒, 但是下午又返左貨喎, 我走果陣仲有好多呀!

咁呼即係唔係限量  , 早知唔一早貢入去.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.