意見反饋
義工
[元朗區] 銀座間好食嗎?

伯爵府

國民生產總值:16781

銀座間<珊瑚堡>好食嗎?

活在當下

大宅

國民生產總值:4205

Re: 銀座間<珊瑚堡>好食嗎?

都幾好食嫁!!服務都ok!!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

伯爵府

國民生產總值:16781

thanks
活在當下

子爵府

國民生產總值:10932

Very Good!!

I like 銀座間<珊瑚堡> hot coffee

男爵府

國民生產總值:9327

好媽媽勳章 畀面勳章

都幾OK但服務就ma ma tei, 好似唔夠人手咁!
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

國民生產總值:5084

我都覺得啲食物幾好食, 人手就真係唔係好夠. 但啲人需然忙, 但態度都叫 OK.

複式洋房

國民生產總值:460

食物都OK,不過人手少D,要有耐性.

大宅

國民生產總值:1736

hot coffee very good!!
孩子就像海綿,需要水份般的知識澆灌,才能膨脹,茁壯。~努力~

該用戶已被刪除

別墅

國民生產總值:906

食物OK,不過D可能唔夠人啦,D野會送慢左少少,不過地方大,很舒服。
為自己的夢想而去想,到自己想到的地方,做自己想做的事。 因為你只有一次的人生及一次的機會去做這全部的事。

民房

國民生產總值:5

服務講真幾好,食物ok小左d姐

複式洋房

國民生產總值:305

食物ok,但服務水準唔穩定,有時好快有

民房

國民生產總值:45

正,下午茶都好低!

複式洋房

國民生產總值:439

食過幾次啦~都可以既~好過維園餐廳~雖然同一機構~但珊瑚堡好味好多~~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.