義工

自由報料 今日: 82|主題: 264445

各位於惠康買可樂小心睇清楚,可能俾人剪哂印花!!

禁止訪問

國民生產總值:726

各位於惠康買可樂小心睇清楚,可能俾人剪哂印花!!

大宅

國民生產總值:1370

Re: 各位於惠康買可樂小心睇清楚,可能俾人剪哂印花!!

男爵府

國民生產總值:5020

係啦,有可疑,如果佢地一早已經知道,點解個d收銀係checkout時唔同d 客單一聲,而要人投訴先叫人攞返d咁重既汽水返去換?冇得換又可唔可以退錢?

大宅

國民生產總值:3812

別墅

國民生產總值:649

侯爵府

國民生產總值:24061

我家有隻曳曳豬

大宅

國民生產總值:1332

男爵府

國民生產總值:7514

好媽媽勳章 畀面勳章

上星期我係百佳買罐裝雀巢檸檬茶,又係比人剪左個印花,因d印花我比人,所以我有留意,見有4set比人剪左印花呀~~

大宅

國民生產總值:4992

唔係呀化 咁都做得出真係好賤格 唔賣就算啦仲要偷走埋d印花 比我見到一定報佢串
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

公爵府

國民生產總值:27102

好媽媽勳章

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.