跳至

首頁

尾頁

大宅

15號就結婚一週年啦~~~

唔知老公有冇驚喜俾我呢???
會唔會同我行街/睇戲/食飯/買野俾我呢???

你地個1週年係點過架???? 分享下啦!!!!

別墅

Re: 15號就結婚一週年啦~~~

老公唔記得

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

結婚一週年??已經係好遙遠嘅事,唔記得咗同老公點樣過添!

別墅

個日全日我話事,因為當日好熱,所以去左沙田..史諾比,中央公園照相...去玩具反斗成玩..去大埔吉之島買好多食物返屋企,開行冷氣...好舒服,好滿足...雖然可能好普通,但係對我埋講已經好開心,因為仔仔仲細唔可以去太遠地方同太熱,所以暫時一週年就咁啦..放過佢啦...

唔記得佢有無送野比我..有都係 $$$...

:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

大宅

hellohelloalice 寫道:
老公唔記得
唔記得.........
咁都得呀,咁你咪好唔開心囉.........

大宅

我係今年四月過左一週年喇, 2人世界...去食buffet囉~

別墅

少少啦. 不過年年都係咁架. 年年生日都唔記得. 我試過買埋自己份禮物叫佢12點正俾我. 佢都唔記得帶出黎.

所以咁多年都慣左囉..唔期望就無失望.

大宅

hellohelloalice 寫道:
少少啦. 不過年年都係咁架. 年年生日都唔記得. 我試過買埋自己份禮物叫佢12點正俾我. 佢都唔記得帶出黎.

所以咁多年都慣左囉..唔期望就無失望.

你咁睇得開,我就唔得喇,如果我老公係咁,我一定嬲到爆呀!!

翡翠宮

好媽媽勳章

老公竟然問我... 究竟係聽日定後日一週年 ? :tongue: :tongue: .. (我 今年 4月一週年)
果日, 同平時一樣....
無驚喜, 又係金 .... (因為曾經試過生日, 我講過 花 !? 唔抵呀..我自己包靚過佢買<佢買又貴又唔靚>)

子爵府

咁你米照答佢聽日囉,等佢再買野送俾你囉。
jolo 寫道:
老公竟然問我... 究竟係聽日定後日一週年 ? :tongue: :tongue: .. (我 今年 4月一週年)
果日, 同平時一樣....
無驚喜, 又係金 .... (因為曾經試過生日, 我講過 花 !? 唔抵呀..我自己包靚過佢買<佢買又貴又唔靚>)

洋房

我就快5週年, 老公同往年一樣, 三個月前就開始問我想怎樣過, 但到當日就唔記得, 求其出去食餐飯就算; 今年都是一樣, 現在不時問我要什麼禮物, 但今年我唔聽佢講, 一於Book定機票去上海見識吓, 生完個女都未過個2人世界.

但我好開心老公5年來都記得結婚週年紀念日和bb出世的日子; 現在每個月在我女出生果日, 我老公都會同我出街candle night dinner. 佢話要紀念我這天是最辛苦的.

Rebeccah

別墅

嬲到爆就無. 唔開心就有. 不過, 仔都生埋. 仲可以點??
習慣下就OK架啦.

好似REBECCA個老公咁有情趣. 我都好想. 不過, 我老公唔係呀嘛

唔好話, 每個月BB既生日唔會想起我呀. 就算母親節. 佢重搵個日出TRIP. 都唔打黎同我講母親節快樂. 辛苦晒老婆..無架..

但係, 我父親節就幫佢搞. 有時做女人都無得計. 由其是生埋

大宅

我都想好似REBECCA咁呀,平凡得黎又開心,唔駛用好多錢都咁開心.............

首頁

尾頁

跳至