跳至
[2006年] bb沖涼盤

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

bb沖涼盤

我想問係唔係有兩種bb沖涼盤, 我見一種係正正常常的, 另一種係有一邊係斜的, 可以比bb個背 i 住, 大家知唔知邊種好d呀?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

子爵府

Re: bb沖涼盤

當然係斜的bb沖涼盤好d啦, 可以比bb個背 i 住, 但係好貴呀, 要成$2xx呀 !~
我想問有冇d平do家 ??

大宅

2019勳章

hi YML , 吓? 唔係嗎? bb沖涼盤要成$2xx蚊? 名牌子呀? 唔係甘貴呀嗎?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

你可以去護協睇下, 唔洗咁貴.......
不過尋日係bb展, 都見到有一set成3百幾....... :-(

子爵府

hellokitty1011 ,

我都唔知咩牌子, 我上次係荷花睇到o家!
我e+先知道d bb野係超貴 !

請問"護協"係邊到呀, 唔該 ~~

大宅

佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈2樓2室
(佐敦地鐵站c出口, 近寶寧街)
tel: 2314 6925
mon ~ fri 10:30am~07:00 pm
sat 10:30am~ 04:00pm
sun & ph off

初生嬰兒浴盆 $136 護協價 $62 (雀巢bb會優惠)

洋房

hellokitty1011 寫道:
我想問係唔係有兩種bb沖涼盤, 我見一種係正正常常的, 另一種係有一邊係斜的, 可以比bb個背 i 住, 大家知唔知邊種好d呀?

其實邊種都無所謂,bb太細媽媽同bb洗白白時都一定要用手攬住bb上身,有背 i 住果d要bb可以坐先用會安全d,同夏天洗白白可以慢慢玩,天氣冷都唔會洗得太長時間,正常同個背 i 住,都係要睇媽媽喜歡的,我見到有D話要3-4百一個沖涼盤,其實個沖涼盤同BB相處時間只有年幾,有D可能都唔洗咁長時間,咁唔用佢放棄佢的時候都無咁肉痛呀..(我有兩隻怪獸,以上係我自己的經驗)
ling

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

hellokitty1011 寫道:

Hellokitty1011,
我係家庭用品店買一般長形盤比大B沖涼(好似$60/$70),有個有經驗媽媽講得岩,BB初出世時你同佢沖涼,一定係一隻手keep住hold住佢格肋底,另一隻手同佢洗身,佢根本唔會有機會挨到個盤 (初生BB成個粉團咁,你肯定唔會夠旦放手由佢挨住個盤).
到我隻大B識坐果陣,佢又唔會訓底架,而果D盤可能just fit初生BB??BB大個D未必岩用 (我個仔識坐係度沖涼之後,鐘意郁手郁腳,又要180度轉身,一般沖涼盤先可以比佢自由咁郁!!), 所以我覺得果D有特別設計但價錢超貴既沖涼盤其實係無必要而且用得唔耐囉!!
如果驚BB"仙"入水, 有D配合沖涼盤用ge網,用黎兜住BB,唔知有無人用過?好唔好用呢? 

別墅

Can someone tell me where is 護協? Thanks alot

子爵府

佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈2樓2室
(佐敦地鐵站c出口, 近寶寧街)
tel: 2314 6925
mon ~ fri 10:30am~07:00 pm
sat 10:30am~ 04:00pm
sun & ph off

snoopy123 寫道:
Can someone tell me where is 護協? Thanks alot

首頁

尾頁

跳至