自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: (update 約交收) 想買 BB 展 Sinomax 枕頭 pm 留

佢地話只餘10幾套賣,我會再去買,我叫個sales比了tel我,if i want to buy, i will call you today .我想買$299 '三層"(0-6歲)枕頭長身小小"買一送一"(有清涼藍色係面那款)new product,

$199買一送一"三層"???(係無呢个价錢賣睡安豬豬)

大宅

Re: 想買 BB 展 Sinomax 枕頭 pm 留电 la..

大宅

Re: 想買 BB 展 Sinomax 枕頭 pm 留电 la..

i'm interested, do you mean you take one and I take one, then we get half price?

pls check pm!

[quote]
sally1128 寫道:
佢地話只餘10幾套賣,我會再去買,我叫個sales比了tel我,if i want to buy, i will call you today .我想買$299 '三層"(0-6歲)枕頭長身小小"買一送一"(有清涼藍色係面那款)new product,

$199買一送一"三層"???(係無呢个价錢賣睡安豬豬)

男爵府

好媽媽勳章

Hi; 其實個塲今天已冇現貨la,只有(先pay money 一定要在bb show內才能buy 1 get 1 free),so要在鑽否山分店取貨,但又唔可以分開單同人share各自取,所以都幾煩,***其實我個post原意係 for 唔方便去的mama,但又想買,因而我明天會去bb show,所以順便幫下D有需要幫手的mama,待夾齊双數人後,再叫佢地自行同自已share那位人聯絡約交收,但我必須要先行付款呀嗎!!!!!(如我出了錢後,if 又話唔要啦 or 又要再幫佢地再約交收)咁我就真係攞嚟煩啦!

(現各位pm我的媽咪都有18個人,if 你們去不到,又真的會買同原意和那share的人自行相約誰取貨&約交收,(我會pm那人的tel給你們),咁我就幫你地啦,(因我住屯門區要帶bb,可以的話最好7/8号 or 約同1日1次過出嚟我比收據你們取貨 & pay cash me, if ok pls pm & call: 92692429 (sally) 確實,thx!!!!!(我係義務,無收取任何分文)

大宅

好媽媽勳章

Can I join now?
pls check pm

洋房

Re: 想買 BB 展 Sinomax 枕頭 pm 留

Can i buy one ? pl check PM.

男爵府

好媽媽勳章

Hi:

各位今天曾致電聯經過confrim的媽咪,(不是pm留言話買),實在太多人call我la(around接同打成40次我次

大宅

Pls check yr pm!

伯爵府

sally:check pm啦。thx :mrgreen:

大宅

Hi, Sally,

我尋日都pm左你架! 唔知仲有無貨呢 我住tko, 可以去鑽石山取貨! 麻煩兼唔該哂!

Wing

男爵府

Hi, Sally,

唔知仲有無貨呢 , 我住元朗, ! 麻煩兼唔該哂!

翹翹咪咪

伯爵府

各位:sally1128剛剛CALL左我,由於佢今日有野做,所以唔得閒CALL各位,佢最快明天先CALL大家。
不便之處,敬請原諒。

大宅

Hi:

各位今天曾致電聯經過confrim的媽咪,(不是pm留言話買),實在太多人call我la(around接同打成40次我次

洋房

由 Venessa 於 2006-08-08 16:49:25

Hi:

大宅

好媽媽勳章

由 Venessa 於 2006-08-08 16:49:25

Hi:

大宅

sally1128 :

我都想買呀,妳仲有冇多呢? 如有請pm我啦,唔該!

[quote]
sally1128 寫道:

$199買一送一"三層"???(係無呢

大宅

Hi:

男爵府

我都想買呀!!!想問吓仲有冇呀???thx!!!

大宅

2020勳章

Hi:

大宅

我係會展都錯過左呀...
請問仲有無多呀?我想share一個 :-(

首頁

尾頁

跳至
熱門主題