嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

覺得女仔bb飲邊隻日本奶粉好?

如題

大宅

Re: 覺得女仔bb飲邊隻日本奶粉好?

BEANSTALK (雪印)
應該冇分女/男仔呱....不過我囡囡係早產BB,一出世就食BEANSTALK,一個月大就追返哂D磅數,同埋皮膚同腸胃都好好,而家歲半喇,都冇轉過牌子!

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係俾bb囡飲BEANSTALK (雪印)喎, 咁啱呀.....
我覺得bb飲咗佢之後d皮膚白咗好多, 同埋真係好吸收, 我bb已飲緊大仔奶粉"lu", 雖然無细仔咁好味, 但我bb都肯飲

大宅

我bb都食緊大仔喇,佢都係仍然好鐘意飲奶奶.次次都飲到啜風先收手~haha
都而家,佢都係小肥肥一名,冇人睇得出佢係早產bb~
而且絕對未有其他mama講bb唔like飲奶,厭奶期果d~所以應該都幾好.

aminafy 寫道:
我都係俾bb囡飲BEANSTALK (雪印)喎, 咁啱呀.....
我覺得bb飲咗佢之後d皮膚白咗好多, 同埋真係好吸收, 我bb已飲緊大仔奶粉"lu", 雖然無细仔咁好味, 但我bb都肯飲

複式洋房

之前我個bb食明冶,d手腳皮膚好'鞋',剛剛轉BEANSTALK一個星期,但明顯已經滑

大宅

我個女都係食雪印, 佢出世時差不多 7 磅, 之後重得好快, 每次檢查都o係 90 線以上, 皮膚亦白白滑滑

大宅

我阿女一路都係飲明治 , 我覺得唔錯呀, 去便便日日都有, 又飲到佢肥肥白白.....

首頁

尾頁

跳至