跳至
[2004年或之前] -PART IV

首頁

尾頁

男爵府

Re: (開張大吉)<<2004年10月媽媽會>>-PART IV

猜媽,
我見我媽摺0既衣紙激多, 所以我未嫁時, 都係放工返屋企先至幫手摺定, 唔係燒果日摺架.
另,我覺得唔摺都得0既

潔,
我諗你最好睇下樓下附近邊樹有得燒, 你知你, 你屋苑咁多XX, 會被檢控架

大宅

Re: (開張大吉)<<2004年10月媽媽會>>-PART IV

歌歌

今日唔得呀,約左同事飲茶呀

歌利亞 寫道:
中環友,
我今日比人放飛機, 有冇人有興趣今日lunch

大宅

feiangel

唔緊要喇...今次唔得咪當攞個經驗囉...下次就得架啦

feiangel 寫道:
唉..... 今日有少少唔開心呀,因為我上次見board個result出左啦,我升唔到呀! :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

咁第2先啦, 我自己去shopping下先

evon 寫道:
歌歌

今日唔得呀,約左同事飲茶呀

[quote]
歌利亞 寫道:
中環友,
我今日比人放飛機, 有冇人有興趣今日lunch
[/quote]

大宅

幸一,美美,歌歌,悠媽,

妳地唔明架啦,我今次係第三次見架啦,本來諗住今次掂左就返去努力做人架嘛,依家可以省返啦。

歌歌,
我今日得喎。

大宅

feifei,
咁係咪年年都有得見架? 如果係等明年都未遲丫, 其實我覺得而家生第二個真係有D早ga! 我覺得等佢大D先再生會好DD lor, 唔使自己咁辛苦! 仲有, 你咁後生...大把時間la! :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

fei fei
見board o既野除左靠實力之外,仲有天時、地利、人和架嘛,繼續努力啦

歌歌 & fei fei
我今日都得喎

大宅

feiangel,

咁即係話你下次見board成功咗之後琳琳就會多個細佬/細妹喎! 咁祝你早日心想事成啦!

feiangel 寫道:
幸一,美美,歌歌,悠媽,

妳地唔明架啦,我今次係第三次見架啦,本來諗住今次掂左就返去努力做人架嘛,依家可以省返啦。
沈師奶

大宅

咁一齊啦

Himby 寫道:
歌歌 & fei fei
我今日都得喎

子爵府

feifei:
再接再勵啦 妳仲咁後生, 大把機會
另.... 咁大鑊好消息既還神, 我都唔識喎~ 咁妳和朋友真係要有心有力去還番先得啦, 黃大仙爺爺真係好靈架

維比:
妖~ 咪反啦~ 我屋企個件已經成日話拉我架啦

一一:
咪反啦, 點會見礎? 我都係是旦唸起咩名咪打咩名囉

侯爵府

早晨

大宅

魚媽, 美美, 一一, 維比,
收到喇...睇嚟今年都攪唔切...咁等出年再交流過先

sasa,
妳o既心情我都好明白架都...就正如我成日諗中咗六合彩就生多個咁, 但結果一次又一次咁失望 , 不過妳唔好唔開心啦, 妳係有實力架嘛, 等時機一到就掂架啦...加油呀!

男爵府

fei,
不如你去黃大仙, 順便幫自己求埋啦

男爵府

潔, 猜媽,
七月燒街衣, 好似都要擇日架.

大宅

(其實我都係咁唸)

sasa,
妳o既心情我都好明白架都...就正如我成日諗中咗六合彩就生多個咁, 但結果一次又一次咁失望 ,

大宅

我都因為咁而失望左好多次ar!

sasa,
妳o既心情我都好明白架都...就正如我成日諗中?六合彩就生多個咁, 但結果一次又一次咁失望 ,

珍珠宮

好媽媽勳章

開左新part, 打個招呼先.
而家去追post.

珍珠宮

你個印印係咪10月走呀?? 我個印印10月21走呀, 我老公叫左agent book埋機票3仟幾蚊呀 你有無叫你個印印打避孕針呀??

珍珠宮

好媽媽勳章

fei fei,
今次升唔到, 咪下次再努力過囉! 唔好唔開心.
我地呢d working mom, 最緊要仔女聽聽話話, 健健康康!
公司的唔開心野, 放工就要忘記佢, 唔好將d唔開心野帶番屋企.
至於造人仔, 隨緣啦, 唔使一定要升左職在先的.

bobo,
要帶印印打避孕針就要早d plan定了. 我印印放假前有段時間我自己好唔得閒. 到佢放假前個零兩個星期, 我打去診所度問, 先知打呢d針要跟番period的日子打, 好似仲要打左唔記得兩個禮拜定一個月先有效. 最後我冇辦法, 唯有放棄唔打. 好彩姐姐放完假番來驗身結果係-ve.

子爵府

搬咗新屋嘅?幾忙都要打個招呼啦!

首頁

尾頁

跳至