跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: (開張大吉)<<2004年10月媽媽會>>-PART IV

午安呀 我都報到啦

fei fei

唔好唔開心啦, 下次仲有機會o架

子爵府

Re: (開張大吉)<<2004年10月媽媽會>>-PART IV

[size=small]♡fei fei,
大把機會啦,今次唔得咪下次囉,人生滿希望前路由我創呀嘛 琳琳實有細佬妹嘅!

珍珠宮

amy
對lee d 野我真係唔係好識 咁係咪即係要等下一個period既第一日去打呀?? 我頭先去左論盡家傭問, 健康院有一樣3個月有效期架, 打左之後10幾20日生效(個數唔係好記得要過去睇返 )

珍珠宮

fei fei
唔好咁心急, 順其自然努力d就得架啦 你個問題我都苦惱左幾個月, 都係未得, 我又懶, 真係好難攪

男爵府

好媽媽勳章

儀儀
乜印印都可以去健康院打針咩?

大宅

中咗六合彩生多個 :lol: ----->原來有人陪我一齊發夢架

只要有夢想, 凡事可成真 :mrgreen:

珍珠宮

好媽媽勳章

bobosweet 寫道:
唔好咁心急, 順其自然努力d就得架啦 你個問題我都苦惱左幾個月, 都係未得, 我又懶, 真係好難攪

bobosweet,
你的意思係, 你努力左幾個月造人呀?
咁你努力加油啊!

乜健康院有得打避免針架? 我真係大鄉里. 不過, 健康院會唔會幫女傭打架?
我都聽過有隻針打左係3個月有效架! 不過我打電話問睇開的診所同另一間, d姑娘都係話佢地只有個個月打那隻. 我都諗, 如果個個月打, 咁個女傭出發的日子唔夾, 咁咪都會有機會lai野? 另, 我記得姑娘好似話個個月打那隻, 係period的第6日打的. 詳情最好打番去診所問啦.

珍珠宮

玲, amy
咁我又唔係好清楚, 頭先去家傭區果度問, 話有hkid就打得, 不過手續好麻煩, 我打左去私家問, 一個月打一針, 第一次打針係period第7日去打架, 不過我個印印兩個月先來一次m架, 都唔知點好, 所以打算唔個月第7日帶左佢去醫生度打左先啦 跟住安全起見10月頭再帶佢去打一次

珍珠宮

好媽媽勳章

不過我個印印兩個月先來一次m架, 都唔知點好, 所以打算唔個月第7日帶左佢去醫生度打左先啦 跟住安全起見10月頭再帶佢去打一次

bobosweet,
我個印印又係話唔係個個月有. 所以真係唔知可以點. 所以我最後逼於無奈

子爵府

bobo:

我個印印今個月底8月27日番印尼, 兩個半星期後BACK TO H.K.~

我問過醫生, 醫生話黎M後, 5-10 days內要打避孕針呀

珍珠宮

咁你個印印有無打呀?? 突然又咁早返嘅

子爵府

bobo:

我更係要佢打啦~ 我續約唯一要求係要佢打避孕針先可以番印尼, 真係好認真架

無呀....... 佢上個月話佢有細妹結婚喎~ 咪是旦囉, 妳知我份人幾隨和架啦~wakaka~

珍珠宮

老林
你去左邊

子爵府

呢排確係唔見左佢po head喎

老林
你去左邊

珍珠宮

2奶都無po head咩??

yoyobb 寫道:

[quote]

老林
你去左邊
[/quote]

男爵府

佢話呢排佢確實好忙WOR.

2奶都無po head咩??

[quote]
yoyobb 寫道:

[quote]

老林
你去左邊
[/quote][/quote]

別墅

Hi all mami

First time to "po head" in this new topic !!!

子爵府

晚安

珍珠宮

魚ma
係咪小魚唔喺你身邊, 你覺得孤單, 晚晚都見你喺bk po head

子爵府

BOBO:

我中BK毒好深呀! 有冇藥醫下呀??

首頁

尾頁

跳至