跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 0511純粹傾計part22 @@

你唔知我過橋抽板咩, 有求於人之後就會閃咗去 :mrgreen:

貓貓媽咪 寫道:
豬豬,

你黎啦

子爵府

貓貓媽咪 寫道:
之唔係多層啫喱起面 lor~~

[quote]
cwol888 寫道:
JOVE,

請問有乜分別??????????/
[/quote]

係唔係好d嫁, 會散熱d呀

公爵府

mandy,

搭單買多個呀唔該

如果可以既話, 我想要啫喱既就最好啦, 可以試吓係咪咁正

買多個可以洗左替換都好, 糯米仔好大汗, 成日瞓醒個頭都濕哂, 個枕頭好 c 嗅

嵐豬仔 寫道:
mandy,
請問去開 bb 展可唔可以幫我買兩個枕頭

公爵府

我冇咁講過架, 唔關我事~

[quote]
嵐豬仔 寫道:
你唔知我過橋抽板咩, 有求於人之後就會閃咗去 :mrgreen:

[quote]

公爵府

carol,

唔知正唔正呀, 反正半價, 咪買多個新款既試吓 lor

cwol888 寫道:
係唔係好d嫁, 會散熱d呀
該用戶已被刪除

伯爵府

豬豬 & 貓貓

去到先 call 妳地
因為 on hand 已經要買 8 個枕頭.
唔知 1個人可唔可以攞到

另外, carol ......
其實亞 jove 講果個好似好 D
因為長 1/3 差好遠....
細佬文 E+ 間中都會片左個頭出去
我 arm arm 度過細佬文個枕頭 around 39CM 長
如果, BB 再大 D ~~~ 係米好似細左 D 呢 ?-( ?-(

經亞 JOVE 講完, 我可能會買一個大 D $299 買一送一果隻
Carol, YS, 妳地林下點要先
陣間 call 妳地

Mandy

侯爵府

Y's_Baby 寫道:
我想問大家知唔知有噹噹ge銀扼仔係邊度有得買呀?

y's,
如果要求唔高,我諗到係賣銀器手飾既shop有(e.g.cwb既總統商場有間)
該用戶已被刪除

子爵府

mansonwai 寫道:
豬豬 & 貓貓

去到先 call 妳地
因為 on hand 已經要買 8 個枕頭.
唔知 1個人可唔可以攞到

另外, carol ......
其實亞 jove 講果個好似好 D
因為長 1/3 差好遠....
細佬文 E+ 間中都會片左個頭出去
我 arm arm 度過細佬文個枕頭 around 39CM 長
如果, BB 再大 D ~~~ 係米好似細左 D 呢 ?-( ?-(

經亞 JOVE 講完, 我可能會買一個大 D $299 買一送一果隻
Carol, YS, 妳地林下點要先
陣間 call 妳地

Mandy

mandy,

正想call 你, 我都想買lee 個 , thanks
該用戶已被刪除

禁止訪問

別墅

labelle

星期六的大合影可否send給我呀?thank you
pls check pm

禁止訪問

別墅

係呀﹗唔好意思我會錯意。sorry sorry

禁止訪問

伯爵府

Y's:金鋪都有,如果係細間個D,買金得送。
我去開個間送左2隻俾我,
你要唔要呀,不過等我搵下放左係邊先。,

男爵府

mandy,
麻煩哂, 咁可能都要買大喎, anyway, law 唔到就唔使幫我買

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嚇 c 我..以為見證唔到 crystal 榮升添

侯爵府

首頁

尾頁

跳至