意見反饋
義工

育兒好物 今日: 4|主題: 92778

跳至
jack & lily學行鞋

男爵府

國民生產總值:7205

jack & lily學行鞋

我尋日去咗bb展唔記得睇, 有冇mami買咗, 係邊個counter? 對鞋好唔好? 如果係好既我諗住聽日去多一次, 請報料, thx

男爵府

Re: 有冇人係bb展買咗WeeStep學行鞋

冇人買咗呀

複式洋房

國民生產總值:198

大約$240一對,加拿大做,全真皮.

複式洋房

國民生產總值:110

個sales講一對$220,二對$200,3對$180.00

別墅

國民生產總值:714

我買咗呀, 我BB好鐘意. 一穿上就會好開心不停要行.

因為他係超大碼b,加上他的脚型十分難買鞋.之前買的鞋,唔係好fit他的脚型,一直都不願意穿. 今次總算有一個圓滿的解決.

男爵府

國民生產總值:6830

想問吓門市係邊? bb已經識可唔可以著呢?

大宅

國民生產總值:1542

係咪呢d?

Jack and Lily網頁

我問過未有門市

洋房

國民生產總值:237

9個月合穿嗎?? 邊到有得買呢?

水晶宮

國民生產總值:65184

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

香港代理資料:

Sixx Design & Development LTD
Unit 712, Tower B, Regent Centre
70 Ta Chuen Ping Street,
852-9408-8940

Littlebarefeet
Rm 2203, Asia-Pac Commercial Centre 10 North Point Road
Hong Kong North Point .
(852) 8200 0829 .

男爵府

佢既size最大有7吋長, for 36-48months, 9個月實有size

http://www.weestep.com/home.aspx?lang=hk

子爵府

國民生產總值:11552

我BB而家未識行, 之前比咗d鞋底比較硬既鞋仔佢著, 拖住佢既時候, 佢用咗腳尖行路 :cry: :cry:
我上星期係bb展買咗1對比佢試, 我覺得佢行得舒服d

複式洋房

國民生產總值:233

有冇媽咪想買,如果有大家一齊訂睇下有冇得平我想買兩對.

男爵府

國民生產總值:6830

我都想買, 不果如果bb已經識行, 對鞋會唔會軟左d呢?

男爵府

我都有興趣買呀

子爵府

國民生產總值:11552

如果bb識行可能太軟, 因為對鞋底好薄, 好似無咩避震
雙子媽媽 寫道:

男爵府

我都覺得個底太軟, 不過好鐘意對士多啤梨, 諗住買比囡囡冬天係屋企當拖鞋著

雙子媽媽 寫道:

民房

國民生產總值:64

我響bb展都睇過佢地d鞋, 皮真係好軟, 但好貴, 成$220一對... :cry:
如果bargain到good price, 我都有興趣.

男爵府

jack & lily 同 wee step應該唔同牌子, 但個款又好似喎, 邊款好啲呀? bb展又係邊款?

代理little bare feet原來兩個牌子都有喎

little bare feet 網址click here

winga_li 寫道:
係咪呢d?

Jack and Lily網頁

我問過未有門市

複式洋房

國民生產總值:328

I've just called littlebarefoot, they said they will have counter in department store (e.g. Sogo) later this month and the price will be higher than bb Expo, maybe $235. Now if we want, we can still buy at Expo price, ie. $220 for one, $200 for two, but they have only a few model left (as many are sold out after Expo).

I've asked them the difference between Jack & Lily, WeeStep and Robeez. They said, Jack & Lily's leather is softer than WeeStep and the shoe is wider than Robeez. Robeez is more expansive but more style.

http://www.robeez.com/EN-US/default.htm?Lang=EN-US&riceCat=2&RefID=

I saw some mami have group together to order Robeez before.

Any mami have comment on which brand is better?

I'm also interested if we can order together.
[url=][/url]

男爵府

SMM,

嘩, 你好快心喎, 咁你係咪可以幫手攪集體訂購呀?
同埋, 之前有mami報料話BB展佢地三對每對$180喎, 佢地可唔可以比番依個價我地呀

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.