美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇用緊MAJOLICA MASCARA? 

聽人講話好好用,唔知有冇用緊可以分享下?防水效果好唔好?

禁止訪問

Re: 有冇用緊MAJOLICA MASCARA? 

大宅

mavis-lee ,
你係唔係用expander呀? 難落妝甘即係好防水wor。

複式洋房

我都有用,但係都唔係好難落妝,你要用眼部卸妝液整濕張化妝棉,然後敷上睫毛上等30秒至1分鐘,你會發現已經落o左大部份,之後就好似平時咁化妝棉抹清眼妝就得o架啦。

即使是一個爛蘋果,只要切去爛的部份,它算是一個好蘋果,千萬不要放棄那些別人都認為是無可救藥的孩子啊!

大宅

我有 15 倍o個枝...
but 我覺得 ma ma 地....
冇濃密效果可言...

[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

洋房

我用緊 shiseido fitit (即係有 4 枝唔同色o個隻 )
入面其中兩枝...
個效果好過 15倍增長o個枝好多 !!!

我用佢個 base + volume ...
效果已經好出 !
正 ~

yahoo 拍賣有人賣緊...
平過卓悅.. watson's...靚靚好多~
base- $50 only
volume- $69
long - $50
(from 唔同賣家 )

首頁

尾頁

跳至