烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

旺角和尖沙咀的板前好唔好味?

我一路都食唔到,因太多人排隊..我想問好唔好食

子爵府

Re: 旺角和尖沙咀的板前好唔好味?

我都想知好唔好食,時常都見到好多人排隊

男爵府

好味

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好食, 勁多人, 唔夠一半人唔比入wow~

複式洋房

danielmama 寫道:
好味

有咩好食用介紹..

複式洋房

尖沙咀的板前唔係太好味~

大宅

[size=small]旺角我無食過,尖沙咀OK嫁.

男爵府

旺角唔店,尖沙咀好味

男爵府

尖沙咀果間新開果時去好正, 而家比以前差左; 有次叫蒸蛋, 仲要凍o既添

旺角果間板前未去過, 旺角我鐘意去 "羽壽司"

複式洋房

AnnieClarabel ,

旺角的”羽壽司”係邊

貴唔貴呀?有咩好食?

男爵府

靚爆鏡媽咪,

"羽壽司" 近嘉樂商場果邊o既花園街, 好景商場行過少少, 隔離有間投注站, 對面有間 7-11 架, 希望你明啦.

唔貴呀, 又好食, 仲時不時會有魚即開.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

AnnieClarabel 寫道:
尖沙咀果間新開果時去好正, 而家比以前差左; 有次叫蒸蛋, 仲要凍o既添

旺角果間板前未去過, 旺角我鐘意去 "羽壽司"

唔知你講果間"羽壽司"同我去開果間係同係同一集團, 每個星期日都要去 - 仔仔指定.

TST新文華商業中心.
我知佢CWB有分店.

男爵府

ian723 寫道:

唔知你講果間"羽壽司"同我去開果間係同係同一集團, 每個星期日都要去 - 仔仔指定.

TST新文華商業中心.
我知佢CWB有分店.

係呀, 我見包濕紙巾印住有呢兩間分店, 但我未食過; 旺角果間我都係睇雜誌介紹去食咋.

複式洋房

我要試下"羽壽司",d 壽司大唔大件架

複式洋房

板前, 我都係鍾意尖沙咀店多d, 旺角嗰間我試過一次, 我嗰次沒有日藉師傅(平時尖沙咀店有架), 班師傅仔又唔係好掂,又唔認真, 其中有一個師傅仲一開工就只識溝女(同其中一個waitress係咁傾計), 一d都唔尊業!

如果去板前, 我一定去尖沙咀嗰間.

yinyin 寫道:
旺角唔店,尖沙咀好味

首頁

尾頁

跳至