跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 0509 閒聊地帶 PART 13

搬入嚟tko,咪唔遠囉 [quote]
LongYin 寫道:
咁鬼遠架 :-( :-( :-( :-( [quote]
Joann 寫道:
我只你講邊間,TKO南豐廣場1/F嘛,佢間sop d嘢買得比吉仔平

男爵府

迪迪本身高大威猛,對都自然大d啦
kitna 寫道:
迪迪隻腳好大,bb布鞋仔已經無佢size
佢要著14.5/22號啦,我妹個女成1歲先著19/20號咋

男爵府

就係joann講呢間,對barry來講真係太遠,but joann,jolo可以得閒去see,佢都有賣combi的鞋仔架,好似$189 ?-( [quote]
LongYin 寫道:
咁鬼遠架 :-( :-( :-( :-( [quote]
Joann 寫道:
我只你講邊間,TKO南豐廣場1/F嘛,佢間sop d嘢買得比吉仔平 [quote]
kitna 寫道:
因為我買個對唔係combi,所以顏色只有淨色-->紅,藍,黃
重有隻款只魔術貼的(相中縛帶位置)
我係TKO南豐廣場有間賣bb用品的鋪頭買,都開鋪好耐,幾好信用[quote]

翡翠宮

好媽媽勳章

乜有間咁o既 shop ???
我只知 新都城仁安果期有間咋..........

[quote]
kitna 寫道:
就係joann講呢間,對barry來講真係太遠,but joann,jolo可以得閒去see,佢都有賣combi的鞋仔架,好似$189 ?-(

子爵府

搬左入去,邊個幫我湊仔呀?
Joann 寫道:
搬入嚟tko,咪唔遠囉

男爵府

如果差唔多,我會買$75嗰對,好似抵好多,等我放假去see下先

男爵府

TKO南豐廣場1/F嗰間平過新都城仁安果期嗰間

翡翠宮

好媽媽勳章

泡菜始終唔係好鐘意爬....
反而成日扭要上床仔, 係床仔不停扶欄坐-->企 --> 坐....
一係由床頭扶欄行去床尾, 又行番轉頭, 床細都係幾步行哂...
重要係床角, 一手一邊欄 long 手臀, 背倚欄角, 眼望天花, 好 hill 咁 樣 + un 住腳.......

翡翠宮

好媽媽勳章

咪叫埋鴨蛋一齊搬入 tko 囉.....
最多我地幾個媽咪輪休, 幫你湊埋又點話 ....
咁 ~ 你係咪搬先.......

LongYin 寫道:
搬左入去,邊個幫我湊仔呀? [quote]
Joann 寫道:
搬入嚟tko,咪唔遠囉
[/quote]

男爵府

yes
重有combi係好,但太貴,目前bb隻腳會大得好快,
所以我唔會買combi,我怕未識行已經唔啱著 ,咁咪好浪費$$,依家呢對價錢公度,
都幾舒服,又幾靚,咪著住先囉,易壞都唔緊要,
等佢識行識走,隻腳又大得慢d,我會買對"正"的比大少
Joann 寫道:
TKO南豐廣場1/F嗰間平過新都城仁安果期嗰間

子爵府

形容得好仔細,完全諗到個寸樣係點。
jolo 寫道:

重要係床角, 一手一邊欄 long 手臀, 背倚欄角, 眼望天花, 好 hill 咁 樣 + un 住腳.......

別墅

好似無...

由 LongYin 於 2006-08-08 10:54:39

你係米無幫佢著襪呀? 引文:
--------------------------------------------------------------------------------

樂樂豬媽媽 寫道:
明白,但係bb細細個o個陣時著過o的好軟既布鞋仔,返到屋企隻腳仔好似有的..味...
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

子爵府

tko 濕氣重,唔適合我尼d 老人家住。
jolo 寫道:

[quote]
LongYin 寫道:
Joann 寫道:
搬入嚟tko,咪唔遠囉
[/quote][/quote]

男爵府

LY,

我幫你湊埋都冇所謂(頂多エ人凑 ),不過如果LY學咗小芊咁勁百厭,我就賠唔返個乖仔比你架
jolo 寫道:

[quote]
LongYin 寫道:
Joann 寫道:
搬入嚟tko,咪唔遠囉
[/quote][/quote]

男爵府

可能就係因為住TKO
所以中醫話我"濕重"
我係咪要搬走呢 [quote]
LongYin 寫道:
tko 濕氣重,唔適合我尼d 老人家住。 [quote]

男爵府

唔緊要啦!呢個時期個個b都會百厭啦
我反而想迪迪近多d芊芊,學下佢d勁野 [quote]
Joann 寫道:
LY,

我幫你湊埋都冇所謂(頂多エ人凑 ),不過如果LY學咗小芊咁勁百厭,我就賠唔返個乖仔比你架 [quote]

男爵府

咁啱既,我都成日風濕痛
kitna 寫道:
可能就係因為住TKO
所以中醫話我"濕重"
我係咪要搬走呢 [quote]
LongYin 寫道:
tko 濕氣重,唔適合我尼d 老人家住。 [quote]

男爵府

jolo,
好耐無見泡菜,幾時得閒呀?
出來飲茶,但我12/8-20/8身在大6

過2日帶迪迪去鯉魚門行下先,又買d野食

男爵府

小芊d嘢唔學好過學,佢真係曳到爆,成日激到我嘔血(貧血中) :tongue:
kitna 寫道:
唔緊要啦!呢個時期個個b都會百厭啦
我反而想迪迪近多d芊芊,學下佢d勁野 [quote]
Joann 寫道:
LY,

我幫你湊埋都冇所謂(頂多エ人凑 ),不過如果LY學咗小芊咁勁百厭,我就賠唔返個乖仔比你架 [quote]

男爵府

其實迪迪都係,日日間屋好似被打刧咁
執完又搞亂過,我好驚佢搞到成地野,
會冼親迪公,就大鑊
[quote]
Joann 寫道:
小芊d嘢唔學好過學,佢真係曳到爆,成日激到我嘔血(貧血中) :tongue: [quote]

首頁

尾頁

跳至