自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 八卦想知你地仔女幾大你地先至比公仔麵佢食呢?

禁止訪問

男爵府

三歲半,每次只可以食一條,大約兩個星期到會食一次。

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

小香香 寫道:
我好少比公仔麵個女食
不過好似十個月都試過一兩條掛
e家十一個月大..快一歲
就同我一齊食早餐
我地成日都食通粉同烏冬
其實佢食唔食得既呢..
不過我女好似咩都食過哂.. :mrgreen:

歲半都未夠就食咁多雜食...小心對佢d腸胃唔係咁好bor...

別墅

3歲半時開始食,依家可以食半個tim,不過係幾個月一次
我係卓熙豬豬,成日鍾意扭計,又鍾意發脾氣

子爵府

5 years old

伯爵府

我個仔乜都食過晒咁濟...呢樣梗唔例外
不過每次都係幾條仔...兼無落味ge..
其他野我都有比佢食...只要唔係太咸我就比
之後佢又肯飲多幾啖水...無所謂low

男爵府

why 個個細路都想食公仔麵?

我囝(3yrs old)同囡(2yrs old)都好想食...只可以俾食少少.

但我囝已經食過 "杯麵"

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

歲零左右婆婆已經俾佢食,再大 d 連榴槤都食埋,我睇到之後呆左係度•
無辦法喇,當時又唔係自己湊,而家返到黎我到極少機會食,因為我自己煮飯囉•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁

尾頁

跳至