跳至

首頁

尾頁

大宅

調查: 動畫 "我會乖乖, 放我出去", 係咪好多人 like 呀??

係咪好多人 like 呀??

--> click here 睇睇 <--

大宅

Re: 調查: 動畫 "我會乖乖, 放我出去", 有冇人想 do 呀??

like like
I like most....
ALL friend ask me how to DO.....
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

別墅

Re: 調查: 動畫 "我會乖乖, 放我出去", 有冇人想 do 呀??

MANDY,

我想做呀!!!! 請再幫我們do圖啦.....
做父母不容易~我們努力吧!![/color]

大宅

好鐘意呀.可惜上次報唔切. :-(

子爵府

mandy,
又上黎兜生意呀?

講真尼個動畫真係好攪野,
越喊得厲害,越攪野。

翡翠宮

好媽媽勳章

我日日都開o黎睇一次 .........

男爵府

BK Milk勳章

l like , i want to make

複式洋房

我都好鐘意呀.可惜上次報唔切. :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

好有興趣呀!

大宅

me too!!!

Angela88 寫道:

大宅

冇錯, 因此我建議媽咪比 喊相,
笑相就冇左果種味道..

LongYin 寫道:

越喊得厲害,越攪野。

男爵府

BK Milk勳章

呢個晴晴b都喊得厲害
cry photo
mandywan00 寫道:
冇錯, 因此我建議媽咪比 喊相,
笑相就冇左果種味道..

[quote]
LongYin 寫道:

越喊得厲害,越攪野。
[/quote

大宅

LongYin 寫道:
mandy,
又上黎兜生意呀?

越喊得厲害,越攪野。

又兜生意..........
好生意呀m~~~~

大宅

fannyyug

你果張 動畫相架 o既相 copy 唔到,
你比果張相 o既網址比我

別墅

Mandy,

我 好 like 呀!

個效果好正呀!

我又想要呀!

Angelbaby
芹樂園[img align=left]

男爵府

BK Milk勳章

唔好咁話mandy , 因為好野所以先多人要 , 好似你果d , 都勁多人like ,我都想要第一,二,三,四,六彈 , 我都無份 . :-(
都係因為時間唔arm . 要返工

男爵府

BK Milk勳章

fannyyug

你果張 動畫相架 o既相 copy 唔到,
你比果張相 o既網址比我

thanks ! 以下是網址 , 你看ok 嗎 !
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=view3&mid=90459&page=1&folderid=676071&fid=14796798&z=F

大宅

fannyyug~~

這不是圖的網址!!!

[quote]
1. 首先, 你從你的網頁找一幅心水相

2. 用 mouse 拍住相片, right click mouse, click "內容"

3. copy 相片網址 (URL)

4. 到 我囝囝o既 b a b y h o m e 網頁 --> 留言板 -->留相 (在那裡可參考其他媽媽怎留圖) (記住唔好重複這些英文字 http://)

5. 講低 bk login name (否則唔識你 )

完成..

[quote]

別墅

me too too呀!請問可以幫我整嗎?thank you!
柑桔 寫道:
me too!!!

[quote]
Angela88 寫道:
[/quote]

子爵府

mandy,
你尼排掛住兜生意,好少係閒聊出沒喎。

首頁

尾頁

跳至