自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

我細個都有好多呀!唔見到你個post都唔記得自己有

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

男爵府

秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 趣教勳章 畀面勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小fen 發表於 13-3-8 09:50
細個時pc狗出好多嘢的, 文具,精品, 而家就少左好多了
我有個朋友好鍾意pc狗, 見到佢d嘢, 實用就會買來用或 ...

我會唔會係你個朋友

我好鍾意pc狗,儲左好多pc狗既精品文具~
真係好想搵日拎晒出黎大合照...一定好壯觀~

不過而家pc狗買少見少....同埋人大左...開始識得唔亂駛錢~
就算再見到pc狗既野....都未必會買嚕~

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:個包裝都好靚架+

原帖由 redelmo 於 13-03-08 發表
個包裝都好靚架
我有車仔嗰個,

無kitty嘅????

身體健康,生活愉快

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

引用:Quote:小fen+發表於+13-3-8+09:50+細個時pc

原帖由 whww 於 13-03-08 發表
我會唔會係你個朋友

咁快d拎晒出黎影張大合照,再post上黎bk分享下啦

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:那些年…我儲過的公仔膠布

複式洋房

回覆 redelmo 的帖子

我以前無咩錢,買一包回來,逐張同人換..咁就咩都有d...
試過明明隻手無事,都貼一張出黎比人睇

smallkan    發表於 13-3-9 01:02

男爵府

秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 趣教勳章 畀面勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

redelmo 發表於 13-3-8 10:07
咁快d拎晒出黎影張大合照,再post上黎bk分享下啦

好大工程呀~~
我d pc狗野仲放左係我媽屋企...

拎出黎影相再收番埋...我驚要用我成日時間~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

勾起唔小童年回憶我記得我細個受傷係用kitty ga

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都有儲
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

whww 發表於 13-3-8 10:05
我會唔會係你個朋友

唔知呢
係呀, 而家真係好少, 所以我朋友見到有而又會用到既就會買囉.
佢阿嫂知佢鍾意, 新年前仲專登上網買個pc狗利是封封俾佢

瑪瑙宮

畀面勳章

我都有儲過呀

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

引用:回覆+redelmo+的帖子 我以前無咩錢,買一包

原帖由 YukYukSze 於 13-03-08 發表

我以前無咩錢,買一包回來,逐張同人換..咁就咩都有d...
我都係同人換

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

引用:Quote:redelmo+發表於+13-3-8+10:07+咁快d

原帖由 whww 於 13-03-08 發表
好大工程呀~~
我d pc狗野仲放左係我媽屋企...
唔緊要啦,當回味下

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我都有

複式洋房

唔知而家邊度仲有得買呢?我好想買狗男女...

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

引用:勾起唔小童年回憶我記得我細個受傷係用kitt

原帖由 Catrabbitc 於 13-03-08 發表
勾起唔小童年回憶我記得我細個受傷係用kitty ga
我試過整損手,貼左張公仔膠布返學,亞sir仲望住問我仲乜貼張貼紙係手,個時覺得亞sir好白痴架

大宅

hashtag影視迷勳章

回覆:那些年…我儲過的公仔膠布

我以前都有儲,但掉晒了

smallkan  ME TOO.  發表於 13-3-9 01:02

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

引用:回覆+redelmo+的帖子 唔知而家邊度仲有得

原帖由 YukYukSze 於 13-03-08 發表

唔知而家邊度仲有得買呢?我好想買狗男女...
而家好少狗男女既野粒

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:以前讀書時代,好鍾意儲野+(除左儲錢),個

原帖由 redelmo 於 13-03-08 發表
以前讀書時代,好鍾意儲野 (除左儲錢),個時最鍾意儲既其中一樣就係公仔膠布,不過有d已經唔見左:cr ...

simple is the best~

首頁
12345...10

尾頁

跳至