論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

Re: 謝安琪做菲傭「代言人」

開門,
勁呀 笑屎我
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢個KO d歌詞真係不知所謂. 叫春咩?"相隔數千里 虛擬親親你 床舖中假裝抱著你" 佢地仲唔夠姣呀?

"開始一天的工作像機器
     照顧棄嬰極疲憊
     無邊的家居須仔細地清理
     每一餐匆匆要處理
     到深宵才能停下喘一口氣"

"丁方的空間給我來休憩
     禁閉寄居極無味
     同屋的都溝通不到像空氣
     每一天堆積過怨氣
     皇后像成為良伴開解心理"

睇左呢兩段直頭想打巴佢添呀.[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_014.gif[/img]

痴痴地!!!C番菲律賓咪晚晚攬到實囉.[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_759.gif[/img]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

][img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1544.gif[/img]開門,笑C我啦.

開門見山 寫道:
<<<僱主慘情歌>>>
昨晚衰衰的感覺整死你
     一起屋企中鬥氣
     差點可伸手將你申出去
     那快d分開我同你

開始一天的對你要勞氣     
照顧埋你極疲憊
     無邊的家居須仔細地顧忌
     每一次怒怒要處理
     到深宵才能停下索一啖氣

半夜三更想你
     仆街賤格 衰格貼地
     相隔數呎裡 擬得整死你     
屋企中假裝愛護你
     明朝希望不需用你

丁方的空間給你來搗亂
     與你齊居極無味
     同屋的都溝通索到像死氣
     每一天我怒積怨氣
     bk像成為良伴開解心理

沉鬱中想砌你
     仆街賤格 衰格貼地     
相隔數呎裡 擬得整死你
     屋企中假裝愛護你
     明朝希望不需用你

容我偷偷砌你
     仆街賤格 衰格貼地
     相隔數呎里 擬得整死你
     明朝希望你仆街死

無休止的狠你
     寧可炒你 比你高飛
     飛到片禍地 樣樣事亦不美
     我不會再不會受氣
     因那天已沒人用你

[quote]
peaceworld 寫道:
<<菲情歌>>歌詞

作曲:周博賢 主唱:謝安琪 填詞:周博賢

昨晚依稀的感覺夢到你
     一起沙灘中嬉戲
     差點可伸手將你全包庇
     那鐘聲分開我與你

開始一天的工作像機器
     照顧棄嬰極疲憊
     無邊的家居須仔細地清理
     每一餐匆匆要處理
     到深宵才能停下喘一口氣

浮生偷得想你
     和藹親切 體貼入微
     相隔數千里 虛擬親親你
     床舖中假裝抱著你
     明朝早不需告別你

丁方的空間給我來休憩
     禁閉寄居極無味
     同屋的都溝通不到像空氣
     每一天堆積過怨氣
     皇后像成為良伴開解心理

沉鬱中偷想你
     和藹親切 體貼入微
     相隔數千里 虛擬親親你
     床舖中假裝抱者你
     唯一肯聽聽我是你

容我偷偷想你
     和藹親切 體貼入微
     相隔數千里 虛擬親親你
     床舖中假裝抱著你

無休止的想你
     寧可跟你 跟你高飛
     飛到片福地 樣樣事亦優美
     再不會再不會受氣
     那一天真可抱著你

[/quote]

大宅

玩吓姐.....唔好意思 累到你地咁笑...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

剛剛我想SEND不滿去代言人既經理人公司及唱片公司...點知入到條LINK到...

大宅

咩樹
mrs.so 寫道:
剛剛我想SEND不滿去代言人既經理人公司及唱片公司...點知入到條LINK到...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

www.banbanmusic.com

[email protected]

個MAIL 去唔到...REJECTED呀...

複式洋房

mos2468 寫道:
呢個填詞的周博賢真係抵

周博賢自己都有小朋友, 真係點解填d 咁既詞架.
仲教d 賓賓思春. 真係
呢首歌意識不良, 駛唔駛加[size=x-large]PG 指引?

開門,
你d 詞笑死人啦.

首頁

尾頁

跳至