自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 香港個迪士尼樂園, 妳地去過幾多次呀﹖

去過兩次, 都吾駛錢!!!~今次去一行六人,
乘車、係樂園食左2餐~買左米奇爆谷桶,
仲有10 set 茶葉拎走
只係用左共$395
因為食野我有買一送一既優惠券~~
但比D冇禮貌、冇文化
既人成日打尖,破壞哂D氣氛,

男爵府

兩間都住過,唔包早餐,但係據知,九月二十八日前入住,用渣打信用咭簽帳(我有朋友話visa咭就得,唔知真定假),就會送早餐。入場卷另計。
因為之前住主題酒店有半價,所以都值得一試,否則,二千幾一晚就唔會諗囉。

珍珠宮

環保接龍勳章

去左一次咋~~~
人生本是苦

大宅

去左一次

大宅

3次

男爵府

芝達:係~九月二十八日前入住1晚,
用渣打信用咭簽帳$1100,包4人早餐。
但未加政府稅及加一服務費。
芝達 寫道:
兩間都住過,唔包早餐,但係據知,九月二十八日前入住,用渣打信用咭簽帳(我有朋友話visa咭就得,唔知真定假),就會送早餐。入場卷另計。
因為之前住主題酒店有半價,所以都值得一試,否則,二千幾一晚就唔會諗囉。

男爵府

暫時未有衝動去

大宅

1次係2005-25-12聖誕去。但呢幾年唔會再去,等迪士尼開多d機動遊戲先

男爵府

我都係唔駛錢去&有買一送一餐卷
今個星期先帶囡囡去第一次

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我去了3次,都唔想再去了,仲衰過去海洋公園 ~~
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

水晶宮

畀面勳章

我去咗一次

我囝囝去咗兩次

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

因為我住得實在太近,買左通行証,所以囡囡每日訓醒下午訓就話要去....
截止昨日為止,已經去左16次
囡囡都未悶,在於佢地黎講,去行下都係好ga
My Two Princess

男爵府

因為吾洗$ 將會去....
要 $ 去, noway...... :wink:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pigpig 寫道:
因為我住得實在太近,買左通行証,所以囡囡每日訓醒下午訓就話要去....

16次 ,
我上年11月去過一次, 帶D小朋友去 (做義工),
又多人又熱, 又要排隊.
暫時都唔會再去住了.
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

一位媽咪 寫道:
[quote]
pigpig 寫道:

16次 ,
我上年11月去過一次, 帶D小朋友去 (做義工),
又多人又熱, 又要排隊.
暫時都唔會再去住了. [/quote]
因為我每次都會5點後入場,已經唔再曬,囡囡入到去,每次又只係玩1、2樣野,所以都算ok!
玩完返屋企食飯.....
My Two Princess

男爵府

醒目開學勳章

暫時都無去過喎

大宅

一次,覺得已經enough啦!

首頁

尾頁

跳至