興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

i-cable續約現有什麼優惠及$$?

i-cable續約現有什麼優惠及$$?

別墅

Re: i-cable續約現有什麼優惠及$$?

剛剛續約
我冇特別同佢講數
所以照舊價 150 一個月

大宅

$150/mth, 有冇額外幾個月免費? 速度如何?

大宅

bblucky 寫道:
剛剛續約
我冇特別同佢講數
所以照舊價 150 一個月

唉!同i-cable交易,千祈要講價。

最低限度要佢講:「咁呀?我問吓Superviors先啦!」返轉頭已經唔同哂啦!

洋房

我上個月續約$115一個月。

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

簽18個月109元/月左右.送電話線一條.要講價好煩.

大宅

維仔媽媽 寫道:
簽18個月109元/月左右.送電話線一條.要講價好煩.

+ 多15蚊有齊電話所有功能,非常吸引,約定時間安裝,試裝后,完全唔掂,上网像蝸牛,終於放棄i-cable

[/quote]嬰兒游泳頸圈&脂肪電子磅【訂購處】[/quote]

[939]

別墅

最好唔好揀internet+phone 的package. 因phone 會弄慢internet 的speed. (佢要你換另一modem). (我問icable 的 technician)
最好只揀internet only.

大宅

邊間 package 最平 及好用?
可否介紹下?

大宅

What is the model of the modem if user choose internet+phone package?

hellohoo 寫道:
最好唔好揀internet+phone 的package. 因phone 會弄慢internet 的speed. (佢要你換另一modem). (我問icable 的 technician)
最好只揀internet only.

別墅

terayon TA-102

首頁

尾頁

跳至