跳至

首頁

尾頁

男爵府

點樣 check bb 對腳有無外彎 ??

妳地好呀 ..

我 bb 佢對腳仔, 小腿好似唔係好直.. (即係腳眼位, 同小腿) ...

我上兩個星期帶佢返健康院做 歲半評估見咗醫生. 醫生寫紙比我地去聯合排期見骨科, 不過要等到12月中呀 ...

有 d 擔心呀 @.@ 近來見佢行路仲有 d 內 8 字 tim .

因為我d 朋友講 如果真係要做物理治療, 越早越好, 因為 bb d 骨仲未硬, 唔會咁痛..

請問妳地有無意見比到我呀 ??

我現在點樣做好呀 ??? 我想快 d 知 bb 係咩事呀 !!!

唔該晒妳地先.
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 點樣 check bb 對腳有無外彎 ??

係咪同條片有關 ?? Don't worry lar. Go check check lor.

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

fungwongphie 寫道:
係咪同條片有關 ?? Don't worry lar. Go check check lor.

我唸麵唔關條片事, 其實我都係聯合排緊 ka la ... 不過想 早 d 知 .

今日同佢去打歲半針,叫醫生寫紙比我地再拎去聯合. 希望佢地可以早 d 睇我囡囡啦
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

約咗幾時睇呀 ?? Hope it is OK lar.

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

睛靈勳章

LiBoBo 寫道:
妳地好呀 ..

我 bb 佢對腳仔, 小腿好似唔係好直.. (即係腳眼位, 同小腿) ...

我上兩個星期帶佢返健康院做 歲半評估見咗醫生. 醫生寫紙比我地去聯合排期見骨科, 不過要等到12月中呀 ...

有 d 擔心呀 @.@ 近來見佢行路仲有 d 內 8 字 tim .

因為我d 朋友講 如果真係要做物理治療, 越早越好, 因為 bb d 骨仲未硬, 唔會咁痛..

請問妳地有無意見比到我呀 ??

我現在點樣做好呀 ??? 我想快 d 知 bb 係咩事呀 !!!

唔該晒妳地先.

How do you find this out nei???
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

首頁

尾頁

跳至