少年成長

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

叻叻勳章 畀面勳章

亞女15個月,表哥仔大一年,每次兩個一齊玩亞女都比表哥仔打,個頭起左層樓添。 其實呢個情況,大人應該點做?

伯爵府

叻叻勳章 畀面勳章

回覆:亞女成日被表哥仔打

表哥仔的媽媽有教他的,但他仍是會打人。而亞女,我唔想佢學識打人,只是抱開她,安慰她不要哭。

伯爵府

教表哥仔可以摸, 唔好打.
大家努力教

侯爵府

我會無時無時留意住佢地點玩(但扮做緊其他嘢),表哥一出手就即刻阻止,同埋會用好嚴厲嘅聲線同佢講唔可以咁玩!

因為我個仔都試過有排成日俾小朋友打,真係拎玩具打佢頭,佢媽媽只係完事後攬住佢叫佢唔可以咁!見到咁,唯有自己保護個仔!

201331  good idea  發表於 13-3-19 14:07

伯爵府

叻叻勳章 畀面勳章

引用:我會無時無時留意住佢地點玩(但扮做緊其他

原帖由 ckm80 於 13-03-18 發表
我會無時無時留意住佢地點玩(但扮做緊其他嘢),表哥一出手就即刻阻止,同埋會用好嚴厲嘅聲線同佢講唔可以 ...
其實都真係心痛,因為有時真係有損傷,但又唔想太過干涉小朋友玩,惟有好似你咁,暗地裡看住。

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ckm80+於+13-03-18+發表我會

原帖由 mewi 於 13-03-18 發表
其實都真係心痛,因為有時真係有損傷,但又唔想太過干涉小朋友玩,惟有好似你咁,暗地裡看住。

...
如果係玩下我都ok,但佢明顯唔係玩,真係郁d就打我個仔,我真忍受唔到

男爵府

I would not let them play together until the naughty boy learns not to strike.

........

my daughter is not a puppet. she has self-esteem and pride. I would not put her in such dangerous situation where she is helpless and defenseless and where she can only endure and suffer the unnecessary. I am afraid that after repeated incidences of being hit and the mom only tells me to endure, the kid will develop low self-esteem and take it like it is normal.
........

violent kids should be punished esspecially when he is old enough to understand at 27months ......

his mom should impose a punishment system when he strikes not just preaching and begging him not to do it again.

kids need to learn the consequence for bad behaviour. if he g hurts someone. no orange juice for the day or no TV tonight...etc

201331  totally agree  發表於 13-3-19 14:10

男爵府

引用:Quote:原帖由+mewi+於+13-03-18+發表其實都

原帖由 ckm80 於 13-03-18 發表
如果係玩下我都ok,但佢明顯唔係玩,真係郁d就打我個仔,我真忍受唔到
then avoid the naughty kid and don't play with him simple

侯爵府

小孩子很神奇,只識攻擊,不懂自衛,連走開都不懂,但他不滿,又會追著人打.

會不會跟父母打罵,他要企定定受罰有關呢?

侯爵府

在遊樂場經常見到,有些父母真的不負責任,自己仔女十分野蠻粗暴,橫衝真撞,不會讓一下bb,但那些父母視而不見的.

侯爵府

所以在遊樂場玩,我會寸步不離,有過份的,有危機時就出手,什至喝止那些小孩.

首頁

尾頁

跳至