自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

Re: 我好唔開心姑拉BB死了

:-( :-( :-(

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

:-(
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

複式洋房

唔好唔開心,我都是覺得睇多2個醫生囉!因我有個朋友都有一樣case的,結果睇第三個話bb無事還有心跳,只不過很微約 :cry: :cry:

男爵府

畀面勳章

唔好咁傷心 :-( :-( :-(

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:-( :-(

大宅

:-( :-( :-( :-(

複式洋房

我希望但知道巳經是事實再沒有心跳明天要拿出來
各位媽咪THANKS

珍珠宮

希望佢唔好太唔開心啦 :-|

珍珠宮

侯爵府

好媽媽勳章

真係好痛苦&令人難受o既事,bb只係過多一個月就出世,咁就走左係好可惜。

記得以前睇書講過,講解番點解會出現胎兒陀陀o下死亡、或出世後幾日內突然死亡,係因為父母本身染色體有問題,由佢地組合出o黎o既BB好大機會都會出現小產/胎兒猝死/出生後突然猝死。

我唔敢講你姑奶正係有咁o既問題,但係有test可以及早檢查到胎兒有冇猝死o既機會,我講o既唔係"oscar",而係另一種用o黎排列胎兒染色體o既test,等醫生可以及早分析到胎兒有d乜野潛在問題,香港好多私家婦產科醫生都有呢個test做,但我就唔記得呢個test個名喇。

兒女呢樣野好講緣份,祝願你姑奶可以及早復原,祝福佢!
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

Pray for her! :-(

侯爵府

我家有隻曳曳豬

大宅

加油, 努力~~!
希望你姑奶唔好太傷心, 養好身子~~!

子爵府

Kathy_Hoiki

如果比我一定會面對唔到而個事實,一次唔得(算)第2次唔得都已經在一次傷心,而家終於又有多一個bb已經面臨出世只差不多一個月就可以見到自己既bb :-( :-( :-( 點知又發生左咁既事,我睇完真的令我好心痛痛痛痛痛........睇完都忍不住 :-( :-( :-( 點解咁都要羅左妳姑拉個bb呀,只想要一個bb喱,咁都唔得 :-( :-( :-(

不過點都好我係到祝妳姑拉早康復,幫我同妳姑拉講聲唔好太傷心對身體唔好架,咁樣都會有產後抑鬱 :cry:

男爵府

好媽媽勳章

:-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

子爵府

男爵府

BK Milk勳章

希望你姑奶唔好太傷心, 先養好身子~~!
該用戶已被刪除

大宅

首頁
12345...6

尾頁

跳至