婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

小妹受痔瘡困擾, 需要接受手術治療。本人從網上資料搵到鄺美玲醫生及林子倩醫生資料, 鄺醫生有最多jm推薦, 但好似通常做傳統切除, 我好怕痛的, 而且在寶血醫院, 醫院好像比較舊。林醫生也有好評, 但不及鄺醫生多, 比較年輕, 擔心經驗不及鄺醫生, 但她的診所醫療設備比較新, 也可以到其他醫院接受手術。請教各位jm意見, 萬分感激~~

大宅

請問有無jm可以幫下我呀

大宅

引用:請問有無jm可以幫下我呀

原帖由 CocoCoffee 於 13-03-18 發表
請問有無jm可以幫下我呀
我之前有三粒.每次都痾好多血.之後去打針.打好咗.

我愛我BB

大宅

回覆:ngszeha1984 的帖子

謝謝你的回䨱~可唔可以比你個醫生嘅資料我呀?如有其他方法,我都唔想開刀

大宅

回覆:痔瘡醫生邊個好

我之前突出来好大粒,以為要做手術。後來睇左医生,食左5日類固淳,消炎,塞藥,搽cream...做艾炙2次,而家細左好多,入番去,冇事了

BB_1206  可唔可以比啲資料我?THANKS~  發表於 14-3-25 10:29

大宅

回覆:kissobaby 的帖子

可唔可以比啲資料我?many thx~~

大宅

回覆:痔瘡醫生邊個好??

我老公照胃鏡係找林子倩醫生的,收費合理同好細心!

大宅

回覆:ilovesiudor 的帖子

謝謝你的回䨱我也安心點,好醫生真的好重要。諗起要做手術,真的很低落

大宅

回覆:痔瘡醫生邊個好

Pm jor la

大宅

回覆:kissobaby 的帖子

謝謝你呀

侯爵府

鄺醫生係位好醫生, 但睇佢要好有耐性, 我試過響佢診所睇完出黎係半夜三點鐘 ~

大宅

回覆:winner128 的帖子

謝謝你的回䨱!我今日見咗林醫生,佢要照咗腸鏡至決定到用傳統切除定痔瘡槍。暫安排早上照腸,黃昏做手術。但我不想做傳統切除。想睇多個醫生至決定。鄺醫生係咪只做傳統切除?

洋房

回覆 kissobaby 的帖子

可唔可以比啲資料我?many thx~~

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

回覆 CocoCoffee 的帖子

Dr Kong very good. I take the same doctor and hospital. It is okay. I dont feel pain even old style operation.

大宅

回覆:Kbbs 的帖子

謝謝你的回䨱,最後我搵咗李綺雯醫生,希望唔好咁痛啦!

大宅

回覆:CocoCoffee 的帖子

男醫生我睇過一個超好,不是照腸胃之後即做架咩?

大宅

回覆 Keroroyu 的帖子

林醫生建議早上照完腸鏡之後, 黃昏做手術~所以至搵李醫生, 李醫生無建議照腸鏡, 直接做手術 。 本來, 我都想搵鄺醫生, 不過, 我知道鄺醫生太多病人要等好耐, 我住得比較遠, 等唔到太夜。希望李醫生手勢好, 唔好太痛啦!! 經過今次後, 真係病向淺中醫, 我唔拖咁耐, 就唔使做手術
係呢, 你果位好醫生叫咩名呀??

男爵府

回覆 kissobaby 的帖子

可否介紹你醫生給我呢

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 CocoCoffee 的帖子

我睇鄺e生,做傳统,無後悔. 宝血e院人小小,廁所都乾淨D,ok喎.

大宅

回覆:88654321 的帖子

謝謝你回覆,最後我book咗李綺雯醫~希望順順利利啦!

首頁

尾頁

跳至