母乳餵哺

跳至

首頁
34567...8

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:徵招:JM們一齊分享下各商場既餵奶房圖片啦~

請問有無人知金鐘PP係咪都有育嬰室可餵奶? 知唔知位置,及是否可供多於一人入內餵? 因為想返工後去那兒泵奶。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+fuhk+於+13-03-19+發表去過最

原帖由 Freesia_cat 於 13-06-20 發表
請問大約在哪個位置?
佢有2間,1間近住h&m嗰邊

別墅

elements , free

別墅

別墅

elements

大宅

奧海城3期。一間大房內再有兩間獨立房。大房有2張換片墊,2個洗手盆,插蘇。獨立房可上鎖內有兩張椅,一個櫃,一張換片墊,插蘇。環境清潔寧靜。

大宅

大宅

男爵府

good post push!!

別墅

回覆:大家影下各商場既餵奶房, ...

東涌東薈城冇餵奶房,但當我問職員邊度餵奶,佢哋竟然安排我喺辦公室大樓大堂,用屏風圍住張櫈,我哋就好似傷者咁喺度餵,哈哈

大宅

去過朗豪坊餵,0係服務台等保安帶到5樓近廁所位有間獨立房,房都幾細間,bb車勉強推到入去,入面只有洗手台,換片位同一張椅,燈光昏暗都幾恐怖,個冷氣位對正換片墊,要勁快手換怕涷親bb,因為燈光暗又無咩裝修感覺都幾殘舊,唯一好就係唔會有人拍門,因為要用育嬰室一定要人帶

大宅

引用:東涌東薈城冇餵奶房,但當我問職員邊度餵奶

原帖由 whk373 於 13-06-29 發表
東涌東薈城冇餵奶房,但當我問職員邊度餵奶,佢哋竟然安排我喺辦公室大樓大堂,用屏風圍住張櫈,我哋就好似 ...

咁都得?感覺好唔安全

大宅

尋日去過時代廣場喂,育嬰室在9樓,一入去燈光幾光猛,感覺都幾乾淨,入面有2個換片位,硬身無軟墊,bb訓落去勁唔鍾意入面有洗手盆,坐奶器同插頭位,勉強都可以容納兩架bb車,入面有間可lock門既餵奶房,入面只有一張sofa同一張台及插頭

別墅

回覆:Mrslee0309 的帖子

所以我都要用餵奶巾

大宅

中環太子大厦3樓都有,幾好,有sofa坐

大宅

銅鑼灣lee garden 有,又大又舒服。

補充中環太子大厦,無插頭。(lee garden嗰個唔記得)

大宅

回覆 Freesia_cat 的帖子

係地下個層通往男廁同女廁中間度門一開就係育嬰室,不過唔知有冇插蘇。Pacific Plaxe.

大宅

將軍澳君薈坊都有一格,起1/F厠所隔離,有換片枱,arm chair,洗手盤

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

Lee garden

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:海港城個好大好靚,不過遠啲要行到反斗城!

原帖由 Pizzaa 於 13-06-20 發表
海港城個好大好靚,不過遠啲要行到反斗城!放4、5部B車都得,唔駛等!餵時仲怕有其他媽媽等,叫c6聽住出面 ...
請問是否獨立房間? 有無得鎖? 謝謝!

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊