樓市動向

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:聽人講去樂富嘈,會快D上樓,堅定流?

奶奶同事嘈完,好快派左,佢住同返工喺九龍,派香港區超舊樓,比你參考

[/url]

公爵府

一定唔會快啲啦~唔通你差成萬個NO~因為你嘈就即刻派比你咩~房署都係跟NO架咋~

樂富只係資詢~配房係唔關佢地事架~日日都有人上去嘈~樂富職員見怪不怪架啦~

wingwingwinglai  同意!!  排隊係香港人值得嬌傲既地方  發表於 13-3-19 12:53

禁止訪問

別墅

聽講果嗰人個號碼好前,佢嘅後面的都派左樓,
所以先至去楽富嘈,比你同我都一樣興啦!

珊瑚宮

引用:香港真係大陸化左!以為野蠻大哂??

原帖由 ma.mi 於 13-03-19 發表
香港真係大陸化左!以為野蠻大哂??
咁又真係多咗好多大陸教出嚟啲人喎

珍珠宮

下,如果個個都去嘈咁仲使輪

侯爵府

唔係化?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我都有聽過。仲要係指定XX樓。嘈完個幾月已經派左,仲係派到佢指定果層。不時聽到咁樣嘅傳聞,究竟有幾多?人地係乜嘢情況上到樂富嘈?

亞囝嘅同學仔媽咪教我扮精神有問題,寫醫生紙.佢話好多個都係咁樣打尖架,你唔做嘢唯有慢慢等嘍。

C6話,我地兩公婆唔係果類人,做唔出。

禁止訪問

公爵府

Jenny'Ma 發表於 13-3-19 10:40
我都有聽過。仲要係指定XX樓。嘈完個幾月已經派左,仲係派到佢指定果層。不時聽到咁樣嘅傳聞,究竟有幾多? ...

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20110717/15438585

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

記我上年去見主任時,我問佢係咪好多人成日去嘈佢地要快啲派,佢話係呀,每日見3個就會有一個係不停咁鬧,所以佢地都慣哂

禁止訪問

大宅

引用:香港真係大陸化左!以為野蠻大哂??

原帖由 ma.mi 於 13-03-19 發表
香港真係大陸化左!以為野蠻大哂??

子爵府

玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

Angelyinwaing 發表於 13-3-19 03:36
有冇jm試過?求賜教!
睇到好多香港本土的jm果樽鹽仲響度,好開心吖

別墅

我同事扮可憐成功左,佢大住個肚, 成日走上去話慘, 無錢開飯咁, 由佢申請到上 樓都係2年內既事.(大學未畢業申請, 畢業無耐就上樓了)

複式洋房

引用:Quote:原帖由+ma.mi+於+13-03-19+發表香港

原帖由 wonderlulu 於 13-03-19 發表
咁又真係多咗好多大陸教出嚟啲人喎
唔係佢地落黎咩都搶我地唔洗去到邊都排餐死啦。。。。咩褔利都冇哂:;pppp:你話我”其视”都係咁話。。。的確好討厭佢地囉。。。又綜緩。。又學位。。。屋。。奶粉。。。到底幾時先完呀

wingwingwinglai  係呀, 搶到咩野都貴哂, 依家講廣東話都俾d店員睇吾起甘..唉  發表於 13-3-19 19:05

公爵府

好唔公平咁多人都出術怪唔知我排極都唔到

首頁

尾頁

跳至