烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人去過Sheraton食Buffet?

想知佢d buffet得唔得.
Barbie媽媽

大宅

Re: 有冇人去過Sheraton食Buffet?

8月頭食過, 唔錯, 我食咗好多即開生豪&長腳蟹, 我覺得好食過九龍香格里拉, 聽講8月中會裝修, 妳要打電話問吓

洋房

Waferleung,

Thank you very much, 其實我訂咗枱明晚食,但又驚唔知好唔好,因為是同囡囡一齊幫老公祝生日.另外我今早check過佢地15號已開始裝修,只是廚房裝修,早餐會受影響,但午,晚餐不受影響.
Barbie媽媽

別墅

請問收費如何呀, 食完請再報料啦唔該晒

Ah B

洋房

收費Mon-Thur: $328/adult, $164/child另+10%
  Fri-Sun : $358/adult, $179/child另+10%

用Compass Visa, 3姿訊卡有10% discount (仲有幾隻卡都有折,但不太記起是那些)

今晚食飽飽番嚟再話你聽好唔好
Barbie媽媽

民房

唔好食

別墅

Yes, I agree.

mac_mac 寫道:
唔好食
知足知不足, 有為有不為

洋房

BB6392,

我昨晚去食了,我覺得都ok喎,生蠔係即開嘅雖然係細隻種,但幾新鮮仲好有海水味,不錯,特別喜歡甜品,比起一般食開嘅冇咁甜,食多多都唔覺漏.我同老公,囡囡都覺得不錯,會再去食.

BB6392 寫道:
請問收費如何呀, 食完請再報料啦唔該晒
Barbie媽媽

大宅

我多數下午去食 ,晚上只食過一次 .

下午都ok呀 , 不是最good ,但都ok .
甜品最好味 ,尤其係mango拿破倫 .
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

別墅

多謝報料喎不過個價錢就真係唔係好平等我諗下先
Ah B

大宅

用hsbc白金卡生日去食有85折,仲送生日蛋糕同餐酒一枝! :-P

複式洋房

我有個fd早一排去完..........話勁唔好食.........仲要都成~$400位..........因為公司食........ :tongue:

首頁

尾頁

跳至