心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 74年媽咪入嚟傾呀

miriam

跟返,咁未好囉 :lol:

複式洋房

yvonnefrances

我都係咁話,因我奶奶好錫仔仔呀,成日都會買零食俾仔仔呀,我唔係咁鐘意俾咁多佢食呀,我都係間唔中會買呀.

大宅

Re: 74年媽咪乒

All,
我都係74! 我總諗緊做唔做全職媽咪. 悶? 唔係應該忙餐C咩?

miriam 寫道:
我做左全職媽咪個零月咋,已經悶到想死•

禁止訪問

大宅

hello!!!

複式洋房

Re: 74年媽咪入嚟傾

我都係74 媽媽.
同大家打個朝呼先

複式洋房

yvonnefrances 寫道:
我都係在職媽媽...我較為恨做半職媽媽多D...一來有少少收入,二來當囡囡返學時又唔洗咁悶....不過,我始終覺得D細路自己揍返會好D...唔會比老人家寵壞啦...我個囡就係活生生比老人家寵壞的例子... :-(

係呀...我個囡既表哥表姐係我媽湊大架,縱到生哂骨.

別墅

hi

我都係74年媽咪,我囡囡16個月

我個囡囡是4月17日出世,3.4KG 。 :-D  : :-?  :-?

複式洋房

yvonnefrances

唔緊要啦,下次記得啦,大頭蝦, :-P

複式洋房

erica1974914

hihi

複式洋房

erica1974914

hihi ...歡迎你新加入,我叫candy, ,我住係東涌呀,你呢.

複式洋房

candyleung

,你又係叫candy,歡迎你.

禁止訪問

大宅

Hi貓貓媽媽,

我同你一樣,每日放工就去阿媽度睇女睇功課食埋飯,返到自己屋企around10:00左右, 星期六日到阿媽放假要接女返自己屋企,可以話係"年中冇休"....但冇辦法睇錢份上.....樣樣都係錢.... :-( :-( :-(
貓貓媽媽 寫道:
hi , 我都好恨做全職媽咪 , 但現實唔容許, 每時19:00返到去亞媽度陪個女 , 23:00至返自己屋企, 星期六日仲要接個女,
但周圍d人仲覺得我好歎 :-( :-( :-(

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

裴勇俊hard_fans 寫道:
跟返,咁未好囉 :lol:

唔跟我佢就慘 lu,重有邊個理佢
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Edithma 寫道:
All,
我都係74! 我總諗緊做唔做全職媽咪. 悶? 唔係應該忙餐C咩?

係非常之悶,由極忙碌變到無野忙,悶到真係 r 手指•
我個女幾獨立下,又唔使我點理佢,變左悶上加悶•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

erica1974914 寫道:
[quote]
yvonnefrances 寫道:
我都係在職媽媽...我較為恨做半職媽媽多D...一來有少少收入,二來當囡囡返學時又唔洗咁悶....不過,我始終覺得D細路自己揍返會好D...唔會比老人家寵壞啦...我個囡就係活生生比老人家寵壞的例子... :-(

係呀...我個囡既表哥表姐係我媽湊大架,縱到生哂骨.[/quote]

我個女都係俾公公婆婆縱到飛起,返到黎我到接受軍訓,上星期見到我 d 朋友,佢地都話同以前唔同晒,完全唔敢係我面前曳 :mrgreen:

該用戶已被刪除

王國長老

x'mas02 寫道:
miriam,
嘩! 你個女好乖呀~~

佢被迫要獨立咋!
我身體有事變左好多野都要佢學習點去做囉,好彩佢又肯學肯做,唔係o既話平日得我地兩母女係屋企都唔知點算•

大宅

Hi miriam,

你囡囡幾大呀? 咁乖架肯學肯做! 我個有一半都偷笑!

首頁

尾頁

跳至