自由報料

跳至

首頁
34567...14

尾頁

大宅

Re: 閣下女女有冇玩''光之美少女''

hi~
我有多出.....
8,25[2張],31

要就pm我
曉彤&曉陽~

別墅

martha.bb
pls check pm, tks!

大宅

今日又去放血 .... 再有很多重複 :-( :-( :-(

[size=large]UPDATE as of 30 Oct

欠1張 : 7 /12 / 13 / 17 / 18 / 19 / 20

欠2張 : 6 / 14 / 15

多出 : 1(2)/2(2)/3(2)/4(4)/5(5)/8/9/10/11/21(4)/22(2)/23(2)/25/26/27/28(2)/29(2)/31/32/33/34(3)/35(2)

可用 1張 $1.4郵票換 1張咭 ... 有興趣就 pm 我 !!

大宅

阿切,
你好慘呀我問下我朋友有咩咭欠先

曉彤&曉陽~

伯爵府

好媽媽勳章

想問下岩幾歲玩架, 仲有個盒係點樣架.......我女5歲, 行過就叫我買, 又怕佢唔識玩"side"錢.....

大宅

我尋日都買左比亞女,但我都唔係咁識玩,有無人可以教下我呀???另外...如果我抆左塊膠片之後無reset一次,會點嫁???thx~因我無咁做呀...

大宅

已有數位媽 pm 了我, 依家更新如下:~

[size=large]UPDATE as of 31 Oct

欠1張 : 7 /12 / 13 / 17 / 18 / 19 / 20

欠2張 : 6 / 14 / 15

多出 : 1(2)/2(2)/3(2)/4(4)/5(5)/21(3)

可用 1張 $1.4郵票換 1張咭 ... 有興趣就 pm 我 !!

大宅

徵以下號碼之"光之感應機"咭:

6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31, 33, 35, 36

如有請pm我

珍珠宮

醒目開學勳章

有冇媽咪有多以下號碼卡卡
6/12/13/14/15/16/17/19/36

有多以下號碼卡卡
5/22/23/26/28/32/34/

如有請pm我

大宅

carollam310

please check PM, thank you!

大宅

乜12同13咁難搵既....
Pretty Princess Petite Prince

大宅

我有以下既多 :

2,8,19,23,25,29,31,35

最想要12,13,仲有其他好多未齊..

別墅

我欠:
7, 12, 13, 14, 15, 20, 24

唔止12, 13難搵連 14, 15都好難

大宅

Bergamot,

Please check pm.

大宅

你地好,我一張都沒有,我想問一共係唔係有33張呀?
請問你們相同的卡誰人比較多呢?
我有意與你們換一套,可以pm我,謝謝!!

複式洋房

Hi, 各位,

我欠:
6,7,9,10,11,12,13,14,16,18,21,24,27,30,33,36

可以用以下交換:
5,23,28,29,34,35

珍珠宮

醒目開學勳章

有冇媽咪有多以下號碼卡卡
6/12/13/14/15/16/17/19/36

有多以下號碼卡卡
5/21/22/26/32/34/

如有請pm我

複式洋房

我都岩岩買咗比阿囡, 仲貫咗2包咭. 想問吓有無媽咪知道D咭的用法及意思呀, 可以分享吓嗎?

別墅

我都想知點玩, 我都係買左2包卡 ?-( ?-( ?-(

大宅

我有以下既card多 :

2,3,5,23,25,29,35

首頁
34567...14

尾頁

跳至