自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:入黎講下你童年做過既儍事

男爵府

我同我家姐分別試過用潔兒亮同爽身粉洗樓梯,結果我媽收工見到爭d暈底,仲要唔鬧得我地,因為我地好乖幫手做“家務”我媽後尾話不知幾想吊起我地黎打

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

張屋企把餐刀攝入去多士爐條發熱線度, 結果發熱線斷左, 部多士爐即壞mouth:

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

wong.yoyo27 發表於 13-3-22 14:47
我同我家姐分別試過用潔兒亮同爽身粉洗樓梯,結果我媽收工見到爭d暈底,仲要唔鬧得我地,因為我地好乖幫手 ...

你媽媽好高EQ

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:goosema+發表於+13-3-22+14:38+ninja

原帖由 ninjarabbit 於 13-03-22 發表
好彩我地細個無smartphone,唔係實有相上fb同bk
如果細個有smartphone的話我諗我成日上fb都似

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

大宅

畀面勳章

覺得有隻烏蠅不動去捉佢,於是乎手指巨痛,原來是蜜蜂,被針到n日成隻手都腫

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

細個試過用哂成支沖涼液整係地下,用毛巾塞住去水位,開盡凍水撞啲泡泡出黎,成個廁所都係好鬼開心,阿媽一敲門,嚇到我死,佢跟手開門見到,但無鬧我,仲笑我第二樣就係覺得襪係有分左右到小學一.二年班都係咁,媽咪多番解釋下,決定吾再理我,由我自己分諗番真係好白痴

用戶要求終止服務

goosema 發表於 13-3-22 14:56
如果細個有smartphone的話我諗我成日上fb都似

你不能否認個蜘蛛俠pose真係會流芳百世
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”

翡翠宮

引用:Quote:goosema+發表於+13-3-22+14:56+如果

你不能否認個蜘蛛俠pose真係會流芳百世

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

用戶要求終止服務

astroboy888 發表於 13-3-22 14:58
覺得有隻烏蠅不動去捉佢,於是乎手指巨痛,原來是蜜蜂,被針到n日成隻手都腫

...

好慘

用戶要求終止服務

goosema 發表於 13-3-22 15:03

唔好提醒你家姐

翡翠宮

引用:Quote:goosema+發表於+13-3-22+15:03+唔好

唔好提醒你家姐
佢應該唔記得

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

用戶要求終止服務

channba31 發表於 13-3-22 14:58
小學時,有個男同學比老師罵得好勢利,一樓跳窗走人,我見到雀仔,追住隻雀

...

其實我唔係好明,你又跳窗追住隻雀?

珍珠宮

BK Milk勳章

真是可愛的童年

用戶要求終止服務

goosema 發表於 13-3-22 15:05
佢應該唔記得

我阿哥剛剛offer請我食hightea叫我唔好講比阿嫂知

littlelittlepra    發表於 13-3-22 17:55

大宅

BK Milk勳章

小學3年班, 成家人去大嶼山銀礦灣某酒店2日一夜

在酒店泳池游水, 見到一個背脊好似老逗既男人, 熊抱仲要夾住佢, 諗住同老逗玩喇, 點知認錯人

夾左一陣, 發現唔係老逗, 勁火羅咁彈開左

用戶要求終止服務

姆名 發表於 13-3-22 14:59
細個試過用哂成支沖涼液整係地下,用毛巾塞住去水位,開盡凍水撞啲泡泡出黎,成個廁所都係好鬼開心 ...

家D公仔襪真係有分左右,你好前衛

大宅

我細個好為食,吃腿蛋包,我鍾意吃包先,餸留最後慢慢enjoy ,过完馬路,諗住好开心吃埋腿同蛋,原來过馬路時fing 走哂交袋反轉左!

首頁
12345...9

尾頁

跳至