跳至

首頁

尾頁

男爵府

0310精伶寶寶爹哋媽咪們, 三歲喇, 繼續傾啦!

各位媽咪早晨啊,
估唔到咁快就有超過二千個留言, 又係時候開新版喇, 大家快d入唻報到, 繼續響度傾偈啦!

洋房

Re: 0310精伶寶寶爹哋媽咪們, 就唻三歲喇, 快d過唻繼續傾啦!

Good Morning. It's the first time that I felt lucky to have to work on Sat, because I can login BK and report as fast as possible on this new page. Yeah!!!

大宅

Re: 0310精伶寶寶爹哋媽咪們, 就唻三歲喇, 快d過唻繼續傾啦!

到!

大宅

fi,
講開冰敷,我係用好似冰墊果d野,日本城都有得賣,即係放雪櫃雪一雪佢當雪種又得,煲熱佢當熱袋用又得果隻呢,你知唔知我講乜呀??

仲有呀,我前幾日係日本城發現有套書,平時係書店呢就28蚊一本,分別講蚯蚓、蜻蜓、蝸牛、蜜蜂、蜈蚣,而家19.9成套,共5本,嘩,超值呀,我初初都唔係好信,走去問下個店員,佢話係我先至第一時間買咗佢呀。抵!平過去書展!

男爵府

yy,
唔係嘛? 咁平? 等我陣間去開日本城都昅昅先! 唔知鑽石山果間有冇書賣既呢? ?-(

大宅

10,
佢唔係成日有,一輪輪啦,我行過都會入去睇下睇下有無筍野。而家間間日本城都好似唔係好同,好似唔同人管理,咁決定入貨就有d唔同。不過如果你見到有乜筍野就即管報告下啦。

大宅

10,
係呢?手指幾時開學??
我個fd個仔係g班。

男爵府

yy,
手指九月一日開學呀, 今日拎左校服喇, 去到學校, 嚇c我呀, 大裝修呀, 成間學校煙塵滾滾, 又搭晒棚, 想裝下d課室都唔得...不過最激氣既係...校服商竟然執錯左套男仔校服畀我, 真係激c人, 最衰我當場無開唻check, 諗住見到係圓領, 都應該係女裝啦, 點知返到落地鐵站, 等地鐵果陣, 拎出唻望清楚, 頂...有條褲既? 真係當堂暈低呀! 激c我...好彩我個friend下星期先去攞校服, 我叫左佢幫我拎去換呀, 激c人!

大宅

10,
搞錯男裝都有既,係咪學校一開始就搞錯咗,當婷婷係男生呀,你使唔使去check check呀,咪到時返到學校,老師話貨不對辦,咪弊?

男爵府

報到先.
thanks 10幫我地開new page

今日最後一堂pg...我先至發現
有個妹妹仔k1會同包包同class

水晶宮

開o左新版, 我都唔係好似先入黎報到.

10,
仲咩你唔即時拎番套校服返學校換 ? 或者, 直接去校服公司換.... 可以試真d套校服.

大宅

嘩!開

大宅

20,
check下個後花園啦,覆我呀!

男爵府

YY,
唔係啩? 唔好嚇我喎! 咁都搞得錯? 我諗應該係校服商既問題, 唔關學校事的, 條友已經響電話勁同我SAY SORRY, 唉...算啦, 原諒佢啦, 鬼叫KC收咁Q多學生咩!

小鳥,
因為學校大裝修, 校服商就只係畀我求其望一望套校服, 咁我見圓領, 應該都係女裝架啦, 又睇到個碼係我頂果個, 咁咪無為意囉, 後尾落到地鐵站, 入埋閘, 坐低等車果陣, 籮柚痕就拎套校服出唻LOOK LOOK, 撞鬼咯...做乜有條褲架? 救命...我無理由出閘再行番上山架嘛...所以咪打畀阿女個同學仔囉, 好彩佢阿媽話下星期先去拎校服, 而家唯有叫佢幫我拎番去換囉! 總之就係老土!

20,
唔駛客氣啦, 呢D粗重野, 係我做架喇! 哈哈!

珍珠宮

好媽媽勳章

我又黎 ,,, 我又黎
祝0310個會蒸蒸日上
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

大宅

報到

]

大宅

到 !

男爵府

oh~原來開左新版.....得我黎個遲來的報到先

yy,
我前日行新都城間日本城時都見到呀,只係望左一眼咋,好似有好幾款嫁...事關望多眼可以會走失左個知宇....咁就弊弊弊 不過我見佢前面貼15蚊,後面就19蚊,等我今日放工去屋企樓下果間昅昅先
另外你講果d又熱又凍ge ice/hot pad我知道...我用緊3M,好野黎嫁,以前我買黎冰住d媽媽奶返屋企嫁....呢pad野貴就貴d,但真係好用好多,凍ge時候唔會硬實實嫁...我用過平果d(日本城買嫁),唔掂

亞十,
乜你咁失策嫁....我上次係禮賢買完就即刻係出面拆開驗屍喇,有爆線都可以即換嘛

夫人,
乜亞燒賣張學生相咁靚仔嫁....掂喎 亞知宇果張影到好似人地小學生咁呀,幾老積呀

男爵府

yy:

請收花
:-( :-( :-( :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

fi
有人話燒買似小學生/中學生架
比知宇張相我地睇下呀
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

首頁

尾頁

跳至