自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

子爵府

Re: 來開刀生小朋友係咁咖...(幾恐怖...怕既勿睇)

原來囡囡你0甘比人"mon"出來........
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

複式洋房

請問用什麼方法才可睇到?

男爵府

好媽媽勳章

我想睇, 但你地講到咁恐怖, 但唔敢睇添~!

我未生時睇左順產已經好覺得好恐怖喇~!

大宅

別墅

~惠惠~ 寫道:
[quote]
peddymama 寫道:
我初初都睇唔到,但呢次再開嗰時見到有寫住乜乜(太長喇,都無心机睇晒 )淨係記得有寫住咩please {confirm} 咁我就click confirm嗰四方框,跟住就彈咗個畫面出嚟,你地睇吓有無

冇wor,睇唔到~~~ :-( :-( [/quote]

sorry,寫漏咗d嘢,我首先喺my account嗰度登記咗先,到佢accept咗我個e-mail喇,跟住我又再click 條link,跟住我就喺下畫面嗰度見到 [乜乜 please confirm]跟住我就lick咗兩下confirm囉,跟住個畫面就彈咗出嚟可以睇
不過我唔知係咪真係得,因為我都係也也烏亂撞,但又比我撞到,不過我都諗住可以比你地試吓咋,如果有其他朋友可以教吓點做就更加好啦,唔該

大宅

我開刀生咗兩個..... 好彩生完至睇到段片.......

複式洋房

beetle 寫道:
我開刀生咗兩個..... 好彩生完至睇到段片.......

me too. 勁驚......

大宅

睇唔到......... :-( :-(

大宅

我都係開刀生,不過係全身麻醉
我驚住都要睇,因為都唔知自己係點生個仔出黎既
ha.........ha................
唔知醫生潑開"黃色"個d係咪肥膏黎呢
咁醫生劏我個陣咪有排"潑"..........................

子爵府

peddymama 寫道:
sorry,寫漏咗d嘢,我首先喺my account嗰度登記咗先,到佢accept咗我個e-mail喇,跟住我又再click 條link,跟住我就喺下畫面嗰度見到 [乜乜 please confirm]跟住我就lick咗兩下confirm囉,跟住個畫面就彈咗出嚟可以睇
不過我唔知係咪真係得,因為我都係也也烏亂撞,但又比我撞到,不過我都諗住可以比你地試吓咋,如果有其他朋友可以教吓點做就更加好啦,唔該

THX,睇到喇~~~WAWAWA.....好驚呀,不過睇到BB出黎時好開心呀,不過我係順產,開刀好似仲恐怖過順產咁....................E+仲驚緊,之前睇過順產果個,E個開刀恐怖好多,睇到個心臟有小小壓力~~~

大宅

我兩個都係順產,我亦睇過那個順產的video,但睇呢個開刀嘅,睇到一半真係唔想再睇,原來要開咁大,我始終都係PREFER順產多啲.但無論如何,母愛真係好偉大.我亦都好佩服我身邊的朋友開三次刀,生咗三個.不過,唔睇過都唔知咁恐怖,想開刀的媽咪最好唔好睇.

男爵府

環保接龍勳章

點解我睇唔到
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

民房

國家地理都成日有得睇..

男爵府

環保接龍勳章

睇到啦,原來頭先係個網
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

男爵府

男爵府

睇到啦 原來開刀要開到個肚咁大

大宅

點解我睇唔到

男爵府

血淋淋..睇唔落去 睇見都痛呀 :-(

洋房

點解我都睇唔到既?仲有你地話之前有個順產既video,係邊度嫁?我都枇睇呀.

洋房

睇唔到,一開出黎就見到Lee句野.
(This video may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community.

To view this video, please verify you are 18 or older by logging in or signing up

首頁
34567...10

尾頁

跳至