二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

唉, 真無辜呀, 明買明賣, 又唔係扼你錢, 又唔係攞左你d野出去賣, 日日比你攞出黎講講講.......

[size=medium]我有"免費索取400克2罐美國雅培IQ恩美力"醫生信交換以下物件~~~ 惠康印花40個 / XL尿片(pampers)20條 請先寄出交換物品 & 回郵信封, 郵寄風險自負 <先PM先得>

洋房

Re: "免費索取400克2罐美國雅培IQ恩美力"醫生信

使唔使咁貴呀!

惠康印花40個 = $1.4 /個
= $56

寄信+回郵=$2.8 (片片仲要貴D郵書費!)

你個張紙差不多值$60

入去診所都可以取到啦!

之前有個bk媽咪係yahoo賣$6,都俾人插。
你仲係佢既10倍!

男爵府

lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

男爵府

算我多口左 我覺得e務所拎的表格正本有e生名 其實都唔駛錢拎到姐 點解唔可以送出去比其她bk媽咪分享 仲要用野交換姐 不過可能係我唔應同啦 對唔住都要講句 怪我多事多口啦

lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

別墅

[size=x-large]我都係post吓有無人要者, 無人要我都無所謂, 交易o既合則要, 不合就算lo, 都係你情我願姐。

[size=small]多謝提醒喎, 唔緊要的, 香港係一個言論自由的社會, 唔好話係我同你, 就萛係曾特首做得幾好, 都好多時給人閒言閒語, 對否?

香港除了有言論自由, 亦係一個貿易自由的社會, 奶粉換領卷係我相熟的醫生比我的, 而你有用的, 就有佢的價值, 不過我用唔著先至 post 上來換; 如果你有惠康印花, 你又用唔著, 當然沒有其價值啦, 都想換d有價值有用的野回來啦;

但如果你用佢唔著, 跟本就無須要理會此post, 如你又想要這隻奶粉, 則無任歡迎你提出交易條件, 對嘛?

至於抵唔抵 .... 當你用一些你覺得冇用的東西換到一些你有用的東西 .... 梗係抵啦 ....
如果你冇咁多個印花, 而你又真係有心換的, 你話我知得一半印花, 我都可能換比你, 最緊要係你有須要而又有誠意姐, 咁都可以傾下, 冇話唔得架, 係咪?

又唔係在超級市場買野, 幾多就幾多, 平一分錢都唔得, Right?

分分鐘好傾的話 .... 可能有其他意想不到的事發生呀,

做人最緊要 Nice, 咁會多好多朋友架! 我最鐘意識多o的朋友!多

別墅

moregoodideas & 林仔,

你地覺得唔合理則可pm同我溝通, 你們有須要奶粉嗎? 唔須要就唔好係度作回應lu, 唔該!!!!!! 謝謝你們, 我只係想換d我須要的野姐. thanks.

洋房

你果張又話係免費索取2罐IQ恩美力醫生信,跟著又話係奶粉換領卷,到底是什麼?

仲有,我唔覺得我同林仔是係度攪亂檔喎!講下意見jei

別墅

moregoodideas,

請問你對"400克2罐美國雅培IQ恩美力"用得上嗎?

別墅

我想要, 請問是否得2罐呀? ~ PLS. CHECK THE PM, THX.

別墅

[quote]
moregoodideas 寫道:
使唔使咁貴呀!

= $56

寄信+回郵=$2.8 (片片仲要貴D郵書費!)你情我願

別墅

cwkit,

Pls. check pm.

我有4張, 請pm我地址, 待我寄給你啦, 或可mtr交收, mtr就要收工時間啦(6pm後), thx.

惠康印花唔夠數, 唔緊要, 你有心想要, 我送給你啦. are u ok?

別墅

見你POST左去另外一邊啦, 哦, 你講咁多都係想壓價, 原來你係用咁樣來表達的, 哈哈...............我完全明白了. 真係乜人都有, 我又學多樣野LU~~~~~~~~~~~~

洋房

Nancykit 寫道:

我bb是食恩美力的。

洋房

見你POST左去另外一邊啦, 哦, 你講咁多都係想壓價, 原來你係用咁樣來表達的, 哈哈...............我完全明白了. 真係乜人都有, 我又學多樣野LU~~~~~~~~~~~~

診所表格是送出來的,拿來高價交換物件似乎有點兒過份!

我無興趣壓價喎,一張診所送的紙咁貴,不合理的,如果我對你張紙有興趣,我會pm問你的。

我看了很多post,好多媽咪是送出的,或是用$1.4來交換一張,俾起你平好多!

我又不是好有錢,用乜都要計過,所以我認為D野值得先會買!

所以我咪問清楚你,到底果張是2罐換領卷定索取2罐的醫生信。如果換領卷,我有興趣,醫生信就無興趣啦。

最後原來好多媽咪是送出的,或是用$1.4來交換一張,我post出來是希望其他媽咪,特別是新手媽咪留意,無喂買貴野!

洋房

你做乜唔回應我?問完知道我有真的自用就算!
乜你起初認為我bb不是食恩美力嗎?!

[quote]

我bb是食恩美力的。 [/quote]

大宅

[quote]
llong10 寫道:
[quote]
使唔使咁貴呀!

= $56

寄信+回郵=$2.8 (片片仲要貴D郵書費!)你情我願
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

洋房

kitty_媽 ,

我開頭係問清楚佢,如果是奶粉,我買,如果是取奶粉form,我就唔要,因為覺得貴!

令外,如果是bb會送出的奶粉,coupon,贈品等的東西,至少會有一個物價,但一張紙呢?

一張在診所取到的紙!

[size=large]我post出來是希望其他媽咪,特別是新手媽咪留意,無喂買貴野!

洋房

別墅

同意
kitty_媽 ,

我開頭係問清楚佢,如果是奶粉,我買,如果是取奶粉form,我就唔要,因為覺得貴!

令外,如果是bb會送出的奶粉,coupon,贈品等的東西,至少會有一個物價,但一張紙呢?

一張在診所取到的紙!

[size=large]我post出來是希望其他媽咪,特別是新手媽咪留意,無喂買貴野!

公爵府

好媽媽勳章

其實醫生信...有時都未必拎到奶粉∼∼
sorry~~我只是路過...

首頁

尾頁

跳至