自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 有冇人用九方輸入法?

我而家只懂用九方 :mrgreen:
pooh 磁貼欠6, 30, 35

男爵府

請問可唔可以send埋比我呀?我都想要呀!
Thanks!!

我既e-mail: [email protected]

複式洋房

Hi Haileymama,

Could you also send one to me. Thanks. Please send to email address at [email protected]

Many thanks.

YY-Mummy
:roll:

民房

Haileymama,

hihi, 介唔介意 send 埋俾我呀?
我唔想再用手寫板了!! 超辛苦!! :cry:

email: [email protected]

thank you thank you!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

cheungcheung 寫道:
我而家只懂用九方 :mrgreen:

Yes, I am also using but not very familiar. Maybe I need to practise more....

別墅

Haileymama,

可唔可以send埋比我呀!

e-mail : [email protected]

謝謝!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

haileymama 寫道:
極易用!
因為我完全記唔到速成,倉頡
路遙知馬力,日久見人心!

民房

Dear haileymama:

My computer is using Windows XP and my son's school is using this as well. Please e-mail to me at [email protected]

Thanks so much.

Regards,
Josephine
Josephine :-D

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Dear all Mama:
我已經send晒出去架喇,如果收唔到既,可能係唔俾收,根據過往經驗,hotmail好多時都收唔到。
咁唯有留一個yahoo email

別墅

我都覺得非常易用呀,我由市讀書果陣已經用佢,打得又快,d字又易打...
不過我依家公司用緊英文版windowXP PRO,攪到我裝唔到九方,要打速成,慢到死...
仲有,我有左bb之後,老公買左部notebook俾我,notebook無number pad,又用唔到九方...唉...

我都想問下有無人知係英文版既window XP PRO入面點樣可是裝到九方呢??(我裝左咖,不過打極都係怪獸字...)

大宅

?-( 我真係蠢,唔明點用

禁止訪問

大宅

Easy..
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

haileymama
[email protected]
thx.

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

haileymama,
pls send to me.

大宅

haileymama :
已收到妳e-mail~
Thanks!!

大宅

好易學。

複式洋房

Hi haileymama, please email to me also :

Thanks.

水晶宮

我都想要thanks

大宅

我都想要呀....唔該

首頁

尾頁