跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 中西區2004精靈BB會 - Part VII

我都係咁諗不過係做張2呎半x6呎..... 但係舊個張床仔都會照開住.. 怕雪雪真係訓唔到都可以去番自己舊個張到訓
lui_BB 寫道:
monica

銘澤間房已做好lu~
我做左張3x6單人子母床, 銘澤都好like自己間房, 入伙後,我打算銘澤自己一個人一間房訓
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

大宅

May ~
恭喜!恭喜!
有個好老公、又有個靚仔仔、又有份好工,真係令我妒嫉呵!

[quote]lui_BB 寫道:
Candy

我lee份工ok嫁~ 所以我唔打算再轉工 :mrgreen:

男爵府

哈...
monica_kam 寫道:
小白

我記錯,瑤瑤是農曆九月廿四日出世。

男爵府

你就好..
我仲未搵到一份我好鍾意的工可以令我長期留底...
唯一應該係做煮飯婆湊雪雪可以
lui_BB 寫道:
Candy

我lee份工ok嫁~ 所以我唔打算再轉工 :mrgreen:

大宅

小白 ~
2呎半……會唔會逼

男爵府

Candy:

我計就唔多準!

孕月應該是農曆12月左右,年齡到若過了生日才計,就應該是仔。

男爵府

小白

多半尺俾雪雪放公仔都好呀!我記得我以前細個有一半床是放公仔的

瑤瑤間房那個台是4*6,瑤爸打算在床邊整d架俾佢放東西。

男爵府

小白

如果真係打算做, 而地方容許既話, 做3x6啦~
2.5x6真係好迫下, 我打算比銘澤

男爵府

Candy

多謝!多謝!
我有個老公(不過唔算好), 又有個仔仔(唔算靚仔, 不過好可愛, wakaka~ ), 又有份好工(無要求都算係既), 真係令我妒嫉呵(唔水妒嫉, 以上既野你都有, 仲多個女女, 我妒嫉你就真 )

[quote]
郭太太Candy 寫道:
May ~
恭喜!恭喜!

[quote]

男爵府

小白

禁你打算點呀!搬去大埔住後是否全職照顧雪雪?

大宅

[size=medium]賢妻良母的小白

[quote]littlewhite_amy 寫道:
你就好..

大宅

May ~
謝謝!你只好羨慕我有一對寶貝就足夠啦!因為c6及份工可以毋須理會嫁。

Candy

多謝!多謝!
我有個老公(不過唔算好), 又有個仔仔(唔算靚仔, 不過好可愛, wakaka~ ), 又有份好工(無要求都算係既), 真係令我妒嫉呵(唔水妒嫉, 以上既野你都有, 仲多個女女, 我妒嫉你就真 )

[quote]
郭太太Candy 寫道:
May ~
恭喜!恭喜!

大宅

Candy:

我計就唔多準!

孕月應該是農曆12月左右,年齡到若過了生日才計,就應該是仔。

monica~
你既孕月應該是農曆1月

男爵府

Candy

最緊要c6每月定時定後拿家用回來, 所以月頭都要理下佢嫁~ wakaka~

大宅

[size=large]完全認同! :mrgreen:

Candy

最緊要c6每月定時定後拿家用回來, 所以月頭都要理下佢嫁~ wakaka~

男爵府

如果可以,我都想做煮飯婆湊亞仔呀. 不過為左亞仔d玩具錢, 唯有努力d啦.

littlewhite_amy 寫道:
你就好..
http://hk.myblog.yahoo.com/tantaub/
http://www.fotop.net/tantaub
http://www.pugmart.com/portal/?uid/16

男爵府

我係辛苦命, 所以寧願做野都唔會做煮飯婆

tantaub 寫道:
如果可以,我都想做煮飯婆湊亞仔呀. 不過為左亞仔d玩具錢, 唯有努力d啦.

[quote]
littlewhite_amy 寫道:
你就好..
[/quote]

男爵府

lui_BB

証明你依家做得好開心, 真幸福

[quote]
lui_BB 寫道:
我係辛苦命, 所以寧願做野都唔會做煮飯婆

[quote]
http://hk.myblog.yahoo.com/tantaub/
http://www.fotop.net/tantaub
http://www.pugmart.com/portal/?uid/16

男爵府

*9月 Tea buffer 聚一聚*

已book

男爵府

未諗掂.. kakkakak
maybe 開頭會係自己湊...
因為我2公婆唔太想佢一過去就要返學..
又要習慣新屋.. 又要習慣無左婆婆湊..
如果仲要習慣.. 返全日+延展..我怕對雪雪身心唔太好

仲考慮緊.. 不過真係好鬼煩.. 諗黎諗去...
點都係收左樓先算啦

小白

禁你打算點呀!搬去大埔住後是否全職照顧雪雪?

首頁

尾頁

跳至