自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買家居保, 500呎以下, 最平要幾錢 ?

邊間平 & 有無website可參考呢 ?

別墅

Re: 想買家居保, 500呎以下, 最平要幾錢 ?

通常through bank買會平d...但又有可能有d零碎事件不包在內,冇話特別邊間好,因為未claim過,冇得比較,一定唔知好唔好,但望都望未claim過,大吉利是0羊.

我就through朋友買(以前有隻鷹做logo個間),你有興趣可以pm我取電話,先講明,冇利益及責任成份,你可以只電話問,問完唔ok唔買都得,我朋友好nice,我識了他多年,佢都冇逼我買任何保險單,反而是我主動找他開單.

你有需要就pm我啦!

伯爵府

我經煤氣公司買藍十字, 4XX蚊一年.
保基本野.
你可以去煤氣公司睇下資料.

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

洋房

$650 per year,all risk cover. 

民房

$128 hong kong bank

男爵府

我就係英國保誠買$550,我問過宏利要$960元!

首頁

尾頁

跳至