跳至

首頁

尾頁

大宅

雀雀影樓相

係上星期六影架, 因為係之前參加左 baby face 既 model 招募比佢地選左, 所以就送 10 張, 不過果日我就另外再選多 11 張相, 所以得 2 個造型, 諗住比雀雀玩下 law, 不過雀雀果日都唔太合作, 仲有著佢地件 8 爪魚衫仲整到佢塊面有少少敏感.

雀雀影樓相 <-- CLICK HERE

水晶宮

Re: 雀雀影樓相

影得雀雀好可愛, 好靚!!!
自由太多會令世人失去平衡

大宅

不過佢個樣就好似成 2 歲人仔咁 LAW :-x

水晶宮

個個bb影相都會大個d的! 都好靚呀!!!
我星期五去studio123影free 20pcs,
希望有咁靚就好了!!

自由太多會令世人失去平衡

別墅

JAL
d相好靚呀
BB影相真係會睇落大d架,我都諗住同彥彥影下,但唔知邊間好,你覺得呢間好唔好呀?

---------------------

大宅

係呀係呀
JAL 寫道:

別墅

好靚!

大宅

係呀!不過都幾得意呀!!
車莉 寫道:
係呀係呀
JAL 寫道:
[img align=right]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamard20060111_-8_My+child+is+chi+chi.png[/img][/img]

大宅

ummm... 我就覺得 lee 間都 okay, 不過佢有 d 角度都係一般, 佢影出黎 d 色都唔錯, 我見我同事 / 契女影都係 Baby_House 好 d, 所以我遲下都會再同佢去影, 不過 lee 間個價錢都合理, 加上選相時一定唔會 push 你咁 law.

---
winkwink 寫道:
JAL
d相好靚呀
BB影相真係會睇落大d架,我都諗住同彥彥影下,但唔知邊間好,你覺得呢間好唔好呀?

大宅

I like your family photo, a "heart melting" smile from 雀雀 :-P

侯爵府

係lor, 做乜大咗咁g多ar?

JAL 寫道:

別墅

咁等我再睇多d其他bb既靚相先再決定

JAL 寫道:
ummm... 我就覺得 lee 間都 okay, 不過佢有 d 角度都係一般, 佢影出黎 d 色都唔錯, 我見我同事 / 契女影都係 Baby_House 好 d, 所以我遲下都會再同佢去影, 不過 lee 間個價錢都合理, 加上選相時一定唔會 push 你咁 law.

---
[quote]
winkwink 寫道:
JAL
d相好靚呀
[/quote]

---------------------

大宅

搞到雀雀好似已經步入青春期咁...

----
[quote]
chan328 寫道:
係lor, 做乜大

複式洋房

好大個仔呀 !

而家塊面好番未呀? 我都見到佢個面兩邊有少少紅呀 !!

大宅

from the photo 雀雀身形好長咁, very cute
仲有頭髮長係顯得大個仔d......
oh........敏感都影到出呢呀, 依家好番未?

男爵府

影得好靚,雀雀好老積呀!

大宅

多謝晒大家
佢 d 敏感基本上第 2 日已經好番好多

大宅

JAL 寫道:

係呀~~

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]JAL, 雀雀真係好似妳呀, 同埋睇相佢真係一啲都唔瘦呀. 個黑色background好cool呀.

大宅

th@nks

---
[quote]
DoDoDoDo 寫道:
[size=large]JAL, 雀雀真係好似妳呀, 同埋睇相佢真係一

首頁

尾頁

跳至