自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

急!!請問有無小朋友係黃福銧接生??

各位媽媽,
請提供意見

禁止訪問

Re: 急!!請問有無小朋友係黃福銧接生??

男爵府

我個女係

黃醫生好好人, 我仔仔都係去黃醫生度做產檢.

大宅

我個仔都係

:-D :-D

大宅

Me too. Both my daughter and son are delivery by Dr. Wong.

男爵府

Thanks for all your replies. Wanted to know more comments, 開刀手勢好嗎?

別墅

Both my boys are delivered naturally by Dr. Wong, so I don't know 開刀手勢好 or not. He's a very nice and tentative doctor. What more information would you like to know? You can pm me.
UncleDOS教育資訊網:
http://edu.uncledos.com/

男爵府

Auntie-DOS,
Thanks so much for your reply. Pls. check PM.

p.s. you sons are so cute, are they twin?

首頁

尾頁

跳至