跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: Hailey 玉(肉)照 ^_^

陳美嬌 ,

thank you!!! :-P :-P
陳美嬌 寫道:
好靚女~

男爵府

crystal618 ,
THANK YOU!!!

o個一個女仔係hailey 表姐, 即我老公個外甥女
crystal618 寫道:
好靚女喎~~~
個個係hailey姑姐黎架??

男爵府

gardenwoods,
thank you!
佢個樣仲係好鬼串呀!!
gardenwoods 寫道:
我喜歡:
#72 - Hailey 有大家姐台型,等人黎講數咁款!
#77 - 好 sweet既合照,Hailey仲用力捉緊老豆塊面咁款!

男爵府

chapman媽,
thank you!!
又係幾似喎
chapman媽 寫道:
I like 27, seems like she had a lot on her mind

男爵府

AKLAMY ,
thank you!! and you are welcome!
上到去會俾你簡package 啦(睇係影幾多個造型啦), 之後就簡著咩衫啦!
你自己都可以著番自己d衫嫁, hailey 唔肯換衫, 我就同佢著自己d衫呀!
而background, 我唔sure 呀, 佢叫我去邊我就去邊咋
AKLAMY 寫道:
StephanieTesar ,
Thanks for sharing these cute pics. What a chubby cutie Hailey is. May I know if you could choose the clothes your baby wore, the background setting? Can the client bring their own clothes for shooting? Thanks...

男爵府

CT2Baby ,
thank you!!!
eeeeeeeeee我仲未睇kk d studio 相呀!!
hailey 而家已經多咗d hair 啦, 我日日都有同佢淋水嫁
huhuhuhuhuhuhuh!!!

CT2Baby 寫道:
stephy,
hello~ hailey好靚好可愛呀!!!個個做型都好Q,總之我都簡甲蟲女啦~
睇黎hailey都係似daddy wor!
仲有呀,我...終於搵到個bb比我kk少.................少hair架喇~

男爵府

Y's_Baby,
thank you 呀!
我同hailey 去影就唔低啦, 因為我俾咗咁多$, 但仲有好多造都未影, 我地就要走啦, hailey 又唔係好合作, 我地影咗咁多相,個攝影師已經好叻嫁啦!
anyway, 同同o個d 好d, 造型多d啦!
hailey 又唔肯帶頭飾喎, 所以影黎影去都係o個個樣 :-( :-(
Y's_Baby 寫道:
STEPHY,

Hailey個樣好似無乜點變, 仲係好baby~
佢影d相好cute呀, 我特別鍾意佢d藍底ge大頭相, 好靚呀~

男爵府

cwol888 ,
thank you!!!
cwol888 寫道:
Hailey好qqqqqqqqq呀

男爵府

honey,
佢咁細個就有乳溝, 我出世到咁大都係only 試過一日有乳溝咋, :-( :-( 就係生完hailey 出院o個一日, 我谷奶谷到有一個好大嘅乳溝呀, 但only 得一日囉, 而家就打回原型啦 :-( :-(

俾相你, 冇問題啦!

hehehehehe!!
wynnekitty 寫道:
honey,

hailey 張張相我都好like 呀,好靚好cute,可唔可以送張2R相俾我先.
我知一定得架喇.
我要第27張
仲有 hailey 好好身材,咁細個就有d野睇啦
:mrgreen:

男爵府

ballfish ,
hehehehe, thank you!!
好似好憂愁咁!
ballfish 寫道:
Hailey好可愛!!#27好玉女,含情默默

男爵府

魚魚,
俾你見完我個真面目之後就要忍受係 "彈"我啦 :-( :-(

hailey有一到地方好似我嫁, 係佢腳指公呀
Addfish 寫道:
e 有新相睇
你終於拎左啦

係得你樣衰之麻

hailey 開始有d 似媽媽
真靚女的hailey

hailey 影得好開心
無喊喎 真叻女 ~~
好cute 呀

男爵府

EMILYCHAN825 ,
係呀, 件衫成日跌落黎呀, 我又唔敢同佢整喎, 我一行近佢, 佢就要我抱嫁啦!睇睇吓又幾sexy 喎!
EMILYCHAN825 寫道:
hailey 著甲蟲衫成日跌帶好鬼sexy呀! 想引死人咩....

男爵府

唐老鴨BB ,
哈哈哈哈!, 流鼻血呀?
唐老鴨BB 寫道:
D相好正呀!好靚女呀!

男爵府

pianocalvin,
thank you!!
如果佢有公仔咁乖就好啦!
pianocalvin 寫道:
好得意呀,好似公仔

男爵府

AK+BB ,
thank you!!
o個到有好多得意衫可以著, 但hailey 唔肯俾我地同佢換呀!
似乎你個bb 好似合作d喎, 天使咁, 好cute 呀!
AK+BB 寫道:
果然真係好有睇頭喎~~
Hailey 眼仔碌碌好靚女呀~~
真係忍唔住想吹口哨添呀~~

男爵府

我代hailey多謝咁多位姨姨嘅讚賞呀

子爵府

我...我...我...
忍唔住........................

用手機對住個mon影左Hailey的出浴照做screensaver

男爵府

你咁搞笑?? ?-( ?-(
陳美嬌 寫道:
我...我...我...
忍唔住........................

用手機對住個mon影左Hailey的出浴照做screensaver

子爵府

StephanieTesar 寫道:
魚魚,
俾你見完我個真面目之後就要忍受係 "彈"我啦 :-( :-(

hailey有一到地方好似我嫁, 係佢腳指公呀 [quote]
Addfish 寫道:
e 有新相睇
你終於拎左啦

係得你樣衰之麻

hailey 開始有d 似媽媽
真靚女的hailey

hailey 影得好開心
無喊喎 真叻女 ~~
好cute 呀
[/quote]

咁即係點姐 ~~
我要HAILEY的相送給我嗎?
唔答人 ~~ :-( :-(

我費事讚壞你 唔係你會HILL 架
我先同愛美麗講你身才平均~~正呀
其實我仲意自然D~~ 你化左妝先嚇C人 哈哈
個日幾NATURAL 幾靚女呀 講真的 + 上FIT 身才
無敵啦 ~~ 小心好快HAILEY 又有個細佬OR 妹
你夠見我成日熊貓眼真面目出街嚇人 影響市容啦 哈哈
個日著我好型仔 ~~

侯爵府

stephy,
please check pm~