自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家幫我留d口信, 我地4大天后之一"chuchu"28/8生日呀~

heehee 祝妳Happy Birthday~早日有bb, 心想事成<---lee句好勁呀一諗就有呀哈哈
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

複式洋房

Re: 大家幫我留d口信, 我地4大天后之一"chuchu"今日生日呀~

CHUCHU,

Happy Birthday,年生貴子,一撃即中,記住把握今日盡情去happy,密密dododododo啦

大宅

Re: 大家幫我留d口信, 我地4大天后之一"chuchu"今日生日呀~

晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

男爵府

CHU CHU
祝你一年靘過一年

大宅

chuchu,

生日快樂,心想事成!

別墅

chuchu,

Happy birthday to U , Happy birthday to U ~~~~, Happly birthday :mrgreen: .........Happy birthday...... Happy birthday to Chuchu

我都係祝你心想事成 想個樣,得果樣

子爵府

我親愛的chuchu,

祝你生日快樂.....祝你生日快樂........祝你生日快樂.........祝你生日快樂

又大一歲啦, 希望你心想事成, 快d生番個豬bb同Jason仔玩

別墅

chuchu:

黎首中文先..

恭祝你福壽與天齊, 慶賀你生辰快樂, 年年都有今日, 歲歲都有今朝, 恭喜你, 恭...喜...你.......yeah.......HAPPY BIRTHDAY.

祝chuchu, 心想事成, 身體健康.
活在當下, 知足常樂 境隨心轉, 輕安自在 ;-)

別墅

生日快樂!
HAPPY BIRTHDAY! May all your wish come truth!

水晶宮

畀面勳章

[size=large]祝你生日快樂!

大宅

生日快樂! 心想事成! :mrgreen: 青春常駐! 笑口常開!
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

大宅

祝chuchu你生日快樂, 心想事成! 日日都咁開心...
快d做媽咪...我個小晴等住同你玩架..!!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

生日快樂!

複式洋房

超級多謝各位好姐妹, 非常感激, 一路睇一路熱淚盈眶 :-( :-( 嘩哈哈 :lol: :lol:
thanks a lot !!!!!!!!

雖然等咗咁耐都得唔到阿b, 但卻有意外收獲就係識到大家啦 簡直係恩賜

我希望各位生咗同就黎生既靚媽咪, 早日修身成功, BB快高長大, 聽教聽話, 聰明伶俐

未有BB既準媽咪, 早日BINGO, 夢想成日, 繼續努力, 加油加油

另外, 話個秘密比大家聽, 我地係"四大癲后"先啱, 嘩哈哈 :lol: :lol:

公爵府

Re: 大家幫我留d口信, 我地4大天后之一"chuchu"28/8生日呀~

牛一快樂

大宅

Re: 大家幫我留d口信, 我地4大天后之一"chuchu"28/8生日呀~

摩登姑娘 寫道:
牛一快樂

你都係到呀∼∼摩登姑娘佢地都係我朋友呀~
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

大宅

Happy brithday

禁止訪問

洋房

路過都想同您講聲
路過都想同您講聲

珍珠宮

祝心想事成

首頁

尾頁

跳至