自由報料

跳至

首頁
12345...67

尾頁

大宅

畀面勳章 陪月勳章

Re: 開倉報料站

toffeetong,

Would you pls advise which KCR, Tai Po Market? And from which side to have the free shuttle. Any sign of the waiting area?

Thanks a lot!

複式洋房

珍珠宮

熱血金章

T_MOTHER

TAI PO MARKET KCR
DETAIL PLS ASK 28923139
T_mother 寫道:
toffeetong,

Would you pls advise which KCR, Tai Po Market? And from which side to have the free shuttle. Any sign of the waiting area?

Thanks a lot!
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都住係粉嶺/今個星期回去大埔99到...我都會去掃貨先...

別墅

荃灣柴灣角街順豐工業大廈14樓CONVERSE 鞋開倉,
大部份鞋都是$100三對,$50一對,大多數是帆布鞋,也有
波鞋及涼鞋,有小量米奇衫$30.00-$50.00一件,昨日去
時D OL一袋二袋買走,我也買了三對,因為有牌子賣$100.00
三對真的很低

http://www.baby-kingdom.com/?69649
更新左d 公屋資料,有時間入來睇下啦~~
等到了 ^^~~

禁止訪問

大宅

柴灣遠

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係柴灣,係荃灣柴灣角街!

民房

有冇電話?d鞋有冇黑色或白色呀?有冇size? :lol: 請幫忙快d回,我想今晚就去

大宅

我想問下點解會咁平o既?!係真定係假架?!
請問有冇相post黎睇下呀?!

開倉期至到幾時呀?同埋時間至到幾點呀?!

thanks~

男爵府

佢地每天分7段時間開倉,要排對,入左一定人數唔比人入。我剛去完,樓下貼了1:15-2:10,我1:55去到唔比入,其實裡面人唔多,閘口有個肥仔把手睇手袋,走既時要check你既袋,睇下有無"他"野。
全布鞋,有T恤,有拖鞋。我入唔到,但D人出來時候,佢地籮左D戰利品。
如果好鍾意布波鞋同佢粒"星",咪去下籬!!好多靘仔去掃貨。但可能要等。佢張poster寫明2:30再開,跟著又貼張白紙係門口要2:45,[size=large]老興你玩曬!我荃灣返工,所以去到食閉門spoon, nothing lose! [/quote]  雖然係"汁"平野姐,唔冼甘巴閉。E+有好多brand 鞋開倉姐!
上面無MUD小朋友野!
有線大廈都有鞋倉,年尾開倉買靚鞋(返得工),到時再報料。
報告完畢!do! do!

[quote]
MOOYY 寫道:
荃灣柴灣角街順豐工業大廈14樓CONVERSE 鞋開倉,
大部份鞋都是$100三對,$50一對,大多數是帆布鞋,也有
波鞋及涼鞋,有小量米奇衫$30.00-$50.00一件,昨日去
時D OL一袋二袋買走,我也買了三對,因為有牌子賣$100.00
三對真的很低

洋房

多謝大家報料.

catcatmom, 陰公囉, 依家買嘢, D 人都咁既態度, 可能佢地無睇牛華個廣告呀. 唔好勞氣, 等你再報料. THANKS!
[img align=right]http://terara.hp.infoseek.co.jp/kisetu/hallo/obake92.gif[/img][img align=right]http://terara.hp.infoseek.co.jp/kisetu/hallo/obake9.gif[/img]

洋房

多謝大家報料.

catcatmom, 陰公囉, 依家買嘢, D 人都咁既態度, 可能佢地會睇牛華個廣告呀. 唔好勞氣, 等你再報料. THANKS!
[img align=right]http://terara.hp.infoseek.co.jp/kisetu/hallo/obake92.gif[/img][img align=right]http://terara.hp.infoseek.co.jp/kisetu/hallo/obake9.gif[/img]

男爵府

我當時無帶筆,所以寫唔到7個時段,5PM再開,好似開多一天OR2天,唔記得啦!
我今日食完飯慢慢行過去,只係等貨LIFT既時候,熱左D姐!入唔到去nothing lose, 因公司行過去10分鐘姐!
因本想去買MICKEY既T恤比亞仔,大人著得幾多呀!咪為左小朋友。 

男爵府

arm arm 朋友報料,有線大廈公雞(sport wear )開倉,
RM3904,時間係:1:00-2:00 OR 6:00-8:00PM。仲未知MUD野料,去完番再報料。

男爵府

我地等你, 嘩, 如果有好嘢, 我又去, 今個星期, 真係好忙呀.

男爵府

好媽媽勳章

wow~~ Good wor, I'm working in Cable TV Tower too~ let me see see at sharp 6:00~ hehe~

catcatmom 寫道:
arm arm 朋友報料,有線大廈公雞(sport wear )開倉,
RM3904,時間係:1:00-2:00 OR 6:00-8:00PM。仲未知MUD野料,去完番再報料。

禁止訪問

男爵府

堯堯豬媽
你要行去jusco,再行過bridge,就到啦!

男爵府

好媽媽勳章

唉!

首頁
12345...67

尾頁

跳至