自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

Re: 阿嬌有乜好喊...

其實我想問影到咩?
做咩要哭?
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

將心比己,如果係自己或自己個女換衫時比影左相登出黎,咁係咪只影到肩頭就可以當無事? 唔好話明星就要將呢d私人事公開比人睇!

男爵府

She is so poor!~
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

男爵府

Sindy 寫道:
我都想問佢喊乜......都無野睇.............好嬲都應該,但喊到咁又好似假d..........

no lar.....因"便利"唔係一本"註冊"鹹書, 所以登出黎既相係唔會太過份架 (例如露3點), 但實際個針孔攝影機影左幾多全裸既相就真係無人知, 而家阿嬌最怕既係如果比人將d其他更暴露既相 (如全裸) 放上全無限制的internet上, 咁就即係比全世界既人睇全相 ....你話佢點會唔喊??

男爵府

阿Be 寫道:
[quote]
Sindy 寫道:
我都想問佢喊乜......都無野睇.............好嬲都應該,但喊到咁又好似假d..........

no lar.....因"便利"唔係一本"註冊"鹹書, 所以登出黎既相係唔會太過份架 (例如露3點), 但實際個針孔攝影機影左幾多全裸既相就真係無人知, 而家阿嬌最怕既係如果比人將d其他更暴露既相 (如全裸) 放上全無限制的internet上, 咁就即係比全世界既人睇全相 ....你話佢點會唔喊??[/quote]

Agree~ :-( :-( :-( Just think if you were she...
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係呀!我地上個月去加拿大,
去左一個水上樂園既地方,
我老爹想影吓D 孫仔玩水,
我長居加拿大個妹都叫佢唔好影,
因為可能影到人地,尤其是小朋友,
佢地嗰邊好保障個人既權利,
著泳衣但唔代表可以比你影的,
更何況是偷影人地換衫!
我諗,香港缺乏既係人與人之間的尊重。

小草 寫道:
將心比己,如果係自己或自己個女換衫時比影左相登出黎,咁係咪只影到肩頭就可以當無事? 唔好話明星就要將呢d私人事公開比人睇!

男爵府

肥佬黎 :tongue: :tongue: 好賤.............不嬲都好憎便利 :tongue: :tongue: :tongue:

珍珠宮

:-( :-(

男爵府

就算影唔到d咩,但用不正當方式去影人我就覺得衰,,就算係歌星呢d公眾人物就—定要鬼鬼祟祟咁影人地咩???????????????.....依家有不少人都會囉住部cam周街影人,有時我想問佢地有咩好影呀 :tongue: :tongue: 因為你唔知佢地會唔會係d相入面做手腳

複式洋房

KarenC 寫道:
[quote]
上校車 寫道:
便利係壹傳媒喎
尋日經過報攤, 成本鹹書咁
但又好快賣晒喎, o的人真係病態, 又要買來睇, 又要鬧
最直接方法就係唔買佢旗下產物
用行動來投票, 咪等佢地o的員工出十八個月咁過癮o丫o拿

唉,有求就有供~ 當然偷拍手法好有問題![/quote]

完全同意。記得個次Cream個妹妹單野, 全城鬧之際, 但我係商場聽到2個「口靚」仔對話:

A:你有無睇Cream個單野呀?
B:有, 一知就即刻去報紙攤買喇, 點知賣哂, 好彩上網有得睇番, 我仲download左張相係手機添呀!

完全係有咁既求, 有咁既供。世風日下, 無眼睇

洋房

how about apple daily?

will you also 罷買?

kakibeebee 寫道:
我決定罷買"一本便利"

民房

男爵府

我覺得本雜誌都幾夠薑囉, 連楊生既人都攪, 睇下遲d邊個比人打到變豬頭? 我諗好快。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Mummy 寫道:
我覺得本雜誌都幾夠薑囉, 連楊生既人都攪, 睇下遲d邊個比人打到變豬頭? 我諗好快。

就係今次係英皇既人先攪到咁大~~如果係其他人,應該冇乜反應,因為便利都唔係第一次架啦~~東地自己都試過啦~~東地同便利既封面,不嬲都好似鬥咸咁~~最重要係不嬲都係便利爆英皇既人既內幕,東地就圍護自己人~~不過我覺得佢地兩本都有同一個目標,就係張柏芝,佢兩本冇一次寫佢d好野呢~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

我都覺得很奇怪,有咩好喊...?有咩吸引人?

人身膚髮受之父母,與生俱來,為何要覺得羞恥?為何還有人爭著要看?

無聊。

laughin' to keep from cryin'

伯爵府

咁又兩睇喎, 今次件事無疑令佢旗下藝人更多新聞, 楊生未必覺得有損失, 出律師信係向公眾表明佢地有為藝人做返d野, 損失既只係亞嬌, 打人....係要洗錢既

Mummy 寫道:

男爵府

除非佢換番時除曬比人影曬全相冇得講啦, 而家就話攪到滿城風雨, 其實今次只係小兒科, 我覺得有點 "風水輪流轉", 事關多年前EAST雜誌都登左劉小姐比人捉左去比影裸照果張相做封面啦, 果時佢又有幾顧人感受? 果時咪仲大鑊?!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

男爵府

我覺得阿嬌好慘, 但係 ~ 亦覺得佢响電視喊得有啲虛偽

大宅

danielmama 寫道:

agree

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

kittho1068 寫道:
[quote]
danielmama 寫道:

agree[/quote]
agree ,但係我都覺得"便利"好唔岩,教壞細佬
要別人愛你只有一個祕訣,就是做一個值得愛的人。

首頁
12345...7

尾頁

跳至